Bedrijfssport

Bedrijfsport

Als werkgever wilt u de juiste persoon op de juiste plek. En hebt u die winnende combinatie gevonden, dan is het van groot belang dat uw werknemer zich op en top fit blijft voelen. U kunt uw personeel stimuleren fit en vitaal te blijven met een sportieve arbeidsvoorwaarde: een bedrijfsport abonnement inclusief duik in onze zwembaden. Dat is gezond ondernemen! 

 

Download de brochure


Uw bedrijf in topconditie

Even het hoofd leeg maken, opladen voor een belangrijke vergadering of nieuwe inspiratie opdoen tijdens een stevige workout; deelnemers van een bedrijfsport programma hebben duidelijk profijt van een gezonde geest in een gezond lichaam. Ze voelen zich energieker, zelfverzekerder en meer relaxed. Zo ziet u uw medewerkers graag! 

 

Voordelen bedrijfsport

  • reduceert stress 
  • verhoogt productiviteit 
  • verbetert conditie 
  • verlaagt ziekteverzuim 
  • weinig kans op blessures 
  • tot 40% belastingvoordeel op fitness abonnement 

Werkt voor iedereen

Naast een individueel fitness programma, kunnen uw medewerkers meedoen met 15 verschillende groepslessen. Van Bootcamp tot Yoga, de keuze is aan hen. Ook kunnen uw medewerkers banenzwemmen of deelnemen aan groepslessen in het water. Zo bieden we een programma dat voor iedereen werkt! 


Klaar voor de start?

Graag trainen wij ook uw bedrijf voor meer spierkracht en uithoudingsvermogen! Bent u klaar voor de start? Neem contact op met Wouter de Haas of Leon Cents via 088 - 469 70 00 of info@on-campus.nl 

Download de app

In één oogopslag op je smartphone of tablet zien wanneer je bij On Campus kan komen sporten? Download dan nu de On Campus app!

Download