Personal Training On Campus Zwolle

Personal training

Wil jij afvallen, spieren opbouwen of je conditie verbeteren? Train je al enige tijd maar heb je niet het gevoel dat je vooruitgang boekt? Vind je het lastig om jezelf te motiveren om te gaan sporten en bewegen? Misschien is personal training iets voor jou! Bij On Campus kun je sporten en bewegen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren personal trainer.


Waarom personal training?

Bij personal training bepaal jij zelf het doel dat je wilt bereiken. Jouw personal trainer coacht en motiveert je in een één op één programma dat volledig op jouw doelstelling, wens en niveau is afgestemd. De kans dat jij je doel bereikt, is daardoor groot.

Focus op jouw doel

De personal trainer stelt een persoonlijk trainingsschema voor jou op, met een aanpak die bij jou past. Wil je liever buiten dan binnen trainen? Alles kan, als jij jouw doel maar bereikt. Naast de fysieke training is er ook aandacht voor voeding en een gezonde levensstijl.

Voor wie?

Personal training is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je een ervaren of beginnende sporter bent. Het belangrijkste is dat jij gemotiveerd bent om te (gaan) trainen. Je personal trainer zorgt ervoor dat jij nét even dat stapje extra zet.


Onze personal trainers

Als je een PT-traject bij ons doet, kun je rekenen op deskundige begeleiding door onze enthousiaste personal trainers. Het spreekt voor zich dat ze gediplomeerd en gecertificeerd zijn. Bij je aanmelding kun je je voorkeur voor een van onze trainers aangeven.

Kosten

Personal training is beschikbaar voor iedereen met een On Campus abonnement. Een losse les van een uur kost €32,50. Een personal training strippenkaart van 10 lessen kost €265. Bekijk alle tarieven

Aanmelden

Aanmelden voor personal training kan via e-mail of bij de receptie van On Campus. Na je aanmelding nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak voor je intakegesprek. Meld je nu aan


Trainer: Ferran

Foto van PT Ferran

'Haal elke keer wéér het beste uit je training!'

 

Opleidingen: NASM A en B (personal training), Fitvak B, Hardloopinstructeur en Trainer Bootcamp

 

Typisch Ferran:

Houdt van het begeleiden van mensen. De energie die hij krijgt van sporten, wil hij overbrengen op de sporters die samen met hem een PT-traject aangaan.

Trainer: Matthan

Foto van personal trainer Matthan'It’s not about being the best. It’s about being better than you were yesterday.'

 

Opleidingen: Sport & Bewegen Trainer/Coach, Fitvak A & B, LAPT Training Essentials & Business Essentials, FunXtion, Saved by the Kettlebell, Move It Sport, VES (Voeding & Supplementen), CrossBox Trainer

 

Typisch Matthan:

27 jaar, deeltijd Calo-student met een aantal jaren ervaring in de fitnessbranche. Gek op voetbal, 80’s muziek en reizen.

Trainer: Wiebe

Foto PT Wiebe

'Doelen zonder actie zijn dromen.'

 

Opleidingen: Fitvak A & B

 

Typisch Wiebe:

Tweedejaarsstudent Sportkunde op Windesheim. Fitnessenthousiast met enkele jaren professionele ervaring in de fitnessbranche. Houdt van sport, koken en natuur.


Meer weten?

Weet je niet zeker of personal training iets voor jou is of heb je een specifieke vraag?

Stuur een e-mail naar pt@on-campus.nl en we nemen contact met je op om je vraag te beantwoorden.