Personal Training On Campus Zwolle

Personal training

Wil jij afvallen, spieren opbouwen of je conditie verbeteren? Train je al enige tijd maar heb je niet het gevoel dat je vooruitgang boekt? Vind je het lastig om jezelf te motiveren om te gaan sporten en bewegen? Misschien is personal training iets voor jou! Bij On Campus kun je sporten en bewegen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren personal trainer.


Waarom personal training?

Bij personal training bepaal jij zelf het doel dat je wilt bereiken. Jouw personal trainer coacht en motiveert je in een één op één programma dat volledig op jouw doelstelling, wens en niveau is afgestemd. De kans dat jij je doel bereikt, is daardoor groot.

Focus op jouw doel

De personal trainer stelt een persoonlijk trainingsschema voor jou op, met een aanpak die bij jou past. Wil je liever buiten dan binnen trainen? Alles kan, als jij jouw doel maar bereikt. Naast de fysieke training is er ook aandacht voor voeding en een gezonde levensstijl.

Voor wie?

Personal training is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je een ervaren of beginnende sporter bent. Het belangrijkste is dat jij gemotiveerd bent om te (gaan) trainen. Je personal trainer zorgt ervoor dat jij nét even dat stapje extra zet.


Onze personal trainers

Onze fitnessinstructeurs Ferran, Lisa, Matthan en Wiebe zijn opgeleid tot personal trainer. Bij je aanmelding kun je desgewenst je voorkeur voor een van hen aangeven.

Kosten

Personal training is beschikbaar voor iedereen met een On Campus abonnement. Een losse les van een uur kost €30, een personal training strippenkaart van 10 lessen kost €250. Bekijk alle tarieven

Aanmelden

Aanmelden voor personal training kan via e-mail of bij de receptie van On Campus. Na je aanmelding nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak voor je intakegesprek. Meld je nu aan


Meer weten?

Weet je niet zeker of personal training iets voor jou is of heb je een specifieke vraag?

Stuur een e-mail naar pt@on-campus.nl en we nemen contact met je op om je vraag te beantwoorden.