Zwemmen

Klimmen

Van 1 juli tot 1 september hebben wij geen klimaanbod. Na onze zomerstop staan wij weer voor je klaar. Ben je in het bezit van een klimabonnement? Dan kun je tijdens deze maanden fitnessen of zwemmen. Wil je hier gebruik van maken? Geef dan je keuze voor het type abonnement door bij onze receptie.


Op onze 15 meter hoge indoor klimwand kun je met 15 touwen 45 verschillende routes klimmen. De klimmuur is geschikt voor beginnende en voor geoefende klimmers. We dagen jou en je vrienden uit om de top te bereiken!

 

Om te klimmen bij On Campus moet je in het bezit zijn van een klimvaardigheidsbewijs.

Heb je dat nog niet? Meld je aan voor een klimcursus of een introductieles.


Openingstijden klimhal

De klimhal is open op iedere maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 18.00 - 21.00 uur. Tijdens deze uren kun je vrij komen klimmen. Er is altijd een instructeur aanwezig om je waar nodig te helpen met je materiaal en/of techniek. 

Bekijk het rooster

Klimaanbod

Met een klimabonnement kun je tijdens de openingstijden onbeperkt vrij klimmen in onze klimhal. Heb je nog geen klimervaring? Tijdens een introductieles voor twee personen ontdek je of klimmen iets voor jou is.

Scholen kunnen op afspraak ook met groepen gebruik maken van onze klimhal.

Bekijk alle mogelijkheden en tarieven

Klimvaardigheidsbewijs

Iedere maand start er een klimcursus, met ruimte voor zes tot negen deelnemers. Voor slechts € 80,00 (of €53,00 voor studenten) leer je in vier lessen inbinden, zekeren en klimmen van een ervaren kliminstructeur. Op de laatste dag van de cursus doe je examen voor je klimvaardigheidsbewijs. 

Meer informatie over de klimcursus


Klimfeestje

Hoera! Je leve hoog! Dan moet je natuurlijk wel kunnen klimmen. Neem je vrienden en vriendinnen mee voor een stoer avontuur ver boven de grond. Organiseer je eigen klimfeest en ga 1,5 uur klimmen onder leiding van een ervaren instructeur. Hoe leuk dat is, zie je in dit filmpje. Van klimmen krijg je trek, dus na afloop is er chips en ranja. Meer informatie over het klimfeestje lees je hier of bel ons voor info.

 

Veiligheid

Om de veiligheid in de klimhal te waarborgen hanteren wij de volgende voorwaarden.

 

De minimale leeftijd om bij ons je klimfeestje te houden is vijf jaar. Als je jonger dan acht jaar bent is één ouder per drie kinderen verplicht.

Wil jij je klimvaardigheidsbewijs halen? Dit kan vanaf de leeftijd van 14 jaar. Als je jonger bent dan 18 vragen wij om toestemming van een ouder of begeleider.

Als je in het bezit bent van een KVB en je wilt vrij komen klimmen kan dit vanaf een leeftijd van 14 jaar.

Ben je als ouder of begeleider in het bezit van een KVB? Dan ben je van harte welkom om met kinderen van minimaal vijf jaar te komen klimmen. Het kind zekert dan uiteraard niet.

Tijdens een introductieles ontdek je of de klimsport wat voor jou is. De introductieles gaat door bij een minimum van twee deelnemers.

Vanaf vijf jaar is het mogelijk om een introductieles te volgen. Ben je jonger dan 8 jaar? Dan is er één ouder per drie kinderen verplicht.

Als je jonger bent dan 18 jaar vragen wij om toestemming van een ouder of begeleider.