Zwemmen

Klimmen

Op onze 15 meter hoge indoor klimwand kun je met 15 touwen 45 verschillende routes klimmen. De klimmuur is geschikt voor beginnende en voor geoefende klimmers. We dagen jou en je vrienden uit om de top te bereiken!

 

Om te klimmen bij On Campus moet je in het bezit zijn van een klimvaardigheidsbewijs.

Heb je dat nog niet? Meld je aan voor een klimcursus


Openingstijden klimhal

De klimhal is open op iedere maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 17.30 - 21.00 uur. Tijdens deze uren kun je vrij komen klimmen. Er is altijd een instructeur aanwezig om je waar nodig te helpen met je materiaal en/of techniek. 

Bekijk het rooster

Klimaanbod

Met een klimabonnement kun je tijdens de openingstijden onbeperkt vrij klimmen in onze klimhal. Heb je nog geen klimervaring? Tijdens een introductieles voor twee personen ontdek je of klimmen iets voor jou is.

Scholen kunnen op afspraak ook met groepen gebruik maken van onze klimhal.

Bekijk alle mogelijkheden en tarieven

Klimvaardigheidsbewijs

Iedere maand start er een klimcursus, met ruimte voor zes tot negen deelnemers. Voor slechts € 75 (of €50 voor studenten) leer je in vier lessen inbinden, zekeren en klimmen van een ervaren kliminstructeur. Op de laatste dag van de cursus doe je examen voor je klimvaardigheidsbewijs. 

Meer informatie over de klimcursus


Klimfeestje

Hoera! Je leve hoog! Dan moet je natuurlijk wel kunnen klimmen. Neem je vrienden en vriendinnen mee voor een stoer avontuur ver boven de grond. Organiseer je eigen klimfeest en ga 1,5 uur klimmen onder leiding van een ervaren instructeur. Hoe leuk dat is, zie je in dit filmpje. Van klimmen krijg je trek, dus na afloop staat er een feestmaal voor jullie klaar in het Sportcafé. Meer weten?

Download de flyer of bel ons voor info

 

Download de app

In één oogopslag op je smartphone of tablet zien wanneer je bij On Campus kan komen sporten? Download dan nu de On Campus app!

Download