Zwemmen

Klimmen

Op onze 15 meter hoge indoor klimwand kun je met 15 touwen 45 verschillende routes klimmen. De klimmuur is geschikt voor beginnende en voor geoefende klimmers. We dagen jou en je vrienden uit om de top te bereiken!

 

Openingstijden klimhal

De klimhal is open op iedere maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 17.30 - 21.00 uur. Tijdens deze uren kun je vrij komen klimmen. Er is een instructeur aanwezig om je waar nodig te helpen met je materiaal of techniek.

 

Voorwaarde om te klimmen is dat je in het bezit bent van een klimvaardigheidsbewijs.

 


Klimaanbod

Met een klimabonnement kun je tijdens de openingstijden onbeperkt vrij klimmen in onze klimhal. Heb je nog geen klimervaring? Tijdens een introductieles voor twee personen ontdek je of klimmen iets voor jou is.

Scholen kunnen op afspraak ook gebruik maken van onze klimhal.

Bekijk alle mogelijkheden en tarieven

Klimvaardigheidsbewijs

Iedere eerste woensdag van de maand start een nieuwe KVB-cursus. Per cursus is er ruimte voor zes tot negen deelnemers. Voor slechts € 70,- leer je in vier lessen de kneepjes van het zekeren en klimmen van een ervaren kliminstructeur. Studenten betalen zelfs maar € 45,-. Op de laatste dag van de cursus doe je examen voor je klimvaardigheidsbewijs. 

Meld je aan

Klimfeestje

Hoera! Je leve hoog! Dan moet je natuurlijk wel kunnen klimmen. Neem je vrienden en vriendinnen mee voor een stoer avontuur ver boven de grond. Organiseer je eigen klimfeest en ga 1,5 uur klimmen onder leiding van een ervaren instructeur. Haal jij de top? Bekijk het filmpje

Van klimmen krijg je trek, dus na afloop staat er een feestmaal voor jullie klaar in het sportcafé.

Download de flyer of bel ons voor info

 


Download de app

In één oogopslag op je smartphone of tablet zien wanneer je bij On Campus kan komen sporten? Download dan nu de On Campus app!

Download