• slide
  • slide
  • slide
  • slide

CrossCamp


Wat is CrossCamp?

CrossCamp is een uitdagende combinatie van crosstraining en bootcamp. Doel is om je prestaties en de algehele fitheid van je lichaam te verbeteren door continu je trainingsroutine te veranderen. Met deze fitnesstraining combineer je verschillende sporten en functionele bewegingen met elkaar (crosstraining) in een intensieve indoor en outdoor groepstraining (bootcamp).

 

Binnen en buiten trainen

CrossCamp is in een unieke binnen-buitenruimte van 62 meter lang: een indoor box van 22 meter en een outdoor kunstgrasbaan van 40 meter.

 

Materialen

In de box staat een groot rek voor je pull-ups, muscle-ups, squats en bench presses. Er zijn barbells en plates voor het gewichtheffen en touwen en ringen voor je gymnastische oefeningen. Voor je cardiotraining gebruik je de rowers, airbike of de SkiErg. Ook zijn er losse materialen zoals kettlebells, wallballs, plyoboxen, speedropes, resistance bands en battle ropes. Op de outdoor kunstgrasbaan oefen je je sprints en train je met de power sleds.

 

Starten met CrossCamp? OnRamp!

Sluit jij een CrossCamp abonnement af, dan is het belangrijk dat je de basistechnieken voor de training goed onder de knie krijgt. Daarom start je altijd met het OnRamp programma: vier introductielessen* van een uur, in een groep van maximaal acht sporters. 

 

* Heb je al ervaring met CrossFit? Dan volg je een kortere introductie.


WODs

WOD = Workout Of the Day. Elke dag een andere uitdagende en intensieve training. Onze gecertificeerde trainers stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Met benchmarks en challenges meet je of je sterker, fitter en sneller wordt. Bekijk het CrossCamp rooster en meld je aan!

Open Gym

Tijdens Open Gym-uren doe je een uur lang je eigen training. Onze trainers bieden persoonlijke begeleiding, helpen je doelen te stellen en geven feedback op je techniek. Zo haal je het beste uit jezelf en uit iedere CrossCamp training. Je vindt alle Open Gym uren in het rooster.

Exclusief voor studenten

In onze CrossCamp box train je uitsluitend met andere studenten. Op vertoon van je mbo- of hbo-collegekaart sluit je bij de receptie een voordelig studentensport CrossCamp abonnement af: onbeperkt trainen voor €40 per maand of €200 per jaar!


Aanmelden

Je moet je voor iedere CrossCamp training online aanmelden*. Per WOD en Open Gym-uur is er namelijk plek voor maximaal tien sporters. Aanmelden kan maximaal twee weken van tevoren. In de app zie je in een oogopslag wanneer er plek is.

 

* Je kunt je aanmelden voor WODs en Open Gym nadat je het OnRamp programma hebt voltooid.

Openingstijden

Je kunt zes dagen per week trainen in de box: van maandag tot en met zaterdag zijn er WODs en Open Gym-uren. Omdat CrossCamp nieuw is bij On Campus, passen we de openingstijden aan aan de vraag en het aantal leden. Dus: spread the word! De actuele tijden vind je altijd in de app. Bekijk de openingstijden

Andere studentensporten

Wil je naast CrossCamp ook zwemmen, fitnessen, klimmen of zaalsporten? Dat kan! Voor alle sporten hebben we supervoordelige studentensport abonnementen. Studeer je buiten Zwolle of in deeltijd? Het studententarief geldt ook voor jou! Lees meer over onze studentensport abonnementen