Verhuur

Verhuur

Sportieve evenementen

Met een breed scala aan ruim opgezette faciliteiten is On Campus bij uitstek geschikt voor een sportief evenement. U bent van harte welkom om de volgende sportdag, clinic of conferentie van uw organisatie bij ons te organiseren.

Zakelijke bijeenkomsten

On Campus leent zich ook bij uitstek voor zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een teambuildingsessie, bedrijfsfeest of klantevent, wij maken graag een voorstel op maat. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 

Particuliere feestjes

Een alternatieve invulling voor een kinder-, familie- of buurtfeest? 

Informeer eens naar de mogelijkheden voor klimfeestjes, groepslessen of andere sportieve activiteiten speciaal voor uw gezelschap.


Verenigingen

Op zoek naar een sportzaal waar uw vereniging of stichting gebruik van kan maken? Voor een toernooi of voor een vast moment in de week? Neem contact op met SportService Zwolle en profiteer van een voordelig huurtarief. Lees hier de Algemene Voorwaarden van On Campus.

Vergaderen

Het is ook mogelijk om een vergaderruimte bij ons te huren. Of combineer uw vergadering eens met een sportieve activiteit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.