Introductieles klimmen


Tijdens een introductieles voor twee personen ontdek je of klimmen iets voor jou is. Onze ervaren instructeur is aanwezig om jullie de eerste fijne kneepjes van het klimmen aan te leren. 

Introductieles klimmen

Een gezellig uurtje klimmen voor twee personen

Op onze 16 meter hoge indoor klimwand kun je met 15 touwen 45 verschillende routes klimmen. De klimmuur is uitermate geschikt voor beginnende klimmers. Heb jij nog geen ervaring met klimmen en ben je benieuwd of het iets voor jou is? Schrijf je dan in voor een introductieles. Onze ervaren instructeur leert jou en je klimbuddy* onder andere zekeren en geeft wat handige klimtips. Zo bereik jij binnen de korste keren de top!

*Een introductieles is altijd voor twee personen. Eén iemand zekert, terwijl de ander naar de top klimt. 

Veiligheid

Tijdens een introductieles ontdek je of de klimsport wat voor jou is. De introductieles gaat door bij een minimum van twee deelnemers. Vanaf vijf jaar is het mogelijk om een introductieles te volgen. Ben je jonger dan 8 jaar? Dan is er één ouder per drie kinderen verplicht. Als je jonger bent dan 18 jaar vragen wij om toestemming van een ouder of begeleider.

Data en tijden

Onze introductielessen vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag. De startijden zijn om: 18.30 en 20.00 uur. Wil jij je opgeven? Mail dan naar info@on-campus.nl. Een introductieles kan alleen geboekt worden met twee personen en per tijdsblok is er plek voor 1 klimduo. 

NEEM CONTACT OP