1 juli: opening fitness

11-06-2020

 

Kun jij ook niet wachten tot het zover is? Een aantal weken geleden kregen we het verlossende nieuws dat de fitnesscentra in Nederland per 1 juli hun deuren weer mogen openen.* Onze fitness is helemaal coronaproof en klaar om jullie te ontvangen! Uiteraard hebben wij allemaal rekening te houden met strenge maatregelen. Wat houdt dit in voor jou?

 

Wij blijven buiten lesgeven

Het is belangrijk om op het terrein én in het On Campus complex een veilige situatie te waarborgen. Dit houdt in dat er niet teveel mensen tegelijkertijd in en rond het gebouw mogen zijn. Wij willen er alles aan doen om een breed aanbod te realiseren. Om die reden blijven wij zoveel mogelijk groepslessen buiten aanbieden. Ook de WOD’s van de CrossCamp blijven op de atletiekbaan. Het CrossCamp rooster wordt uitgebreid en is vanaf 15 juni weer te vinden onder het kopje CrossCamp in de app en op de website.

 

Fitness en cardioruimte open

Per 1 juli mogen de deuren van de fitness weer open. Er dient rekening gehouden te worden met strenge voorwaarde. Wat deze exact inhouden laten wij in een later nieuwsbericht weten. Wat wij wel kunnen vertellen is dat wij zowel het fitnesscentrum als de cardioruimte (te vinden naast de receptie) openen voor krachtsport en (matig intensieve) cardio.
Wanneer je wil fitnessen dien je een tijdsblok te reserveren in het rooster via de app of telefonisch via onze receptie. Het rooster wordt ongeveer een week van tevoren gepubliceerd.

Houd onze social media kanalen (@OnCampusZwolle) of de website in de gaten voor updates rondom de openstelling van het fitnesscentrum.

 

Online lessen bij slecht weer

Wanneer er slecht weer is voorspeld dan kunnen wij besluiten om de les online te geven in plaats van op locatie. Wanneer je bent ingeschreven voor een les waarbij dit het geval is, dan ontvang je tot uiterlijk een uur van tevoren een e-mail. Ook via social media (@OnCampusZwolle) wordt dit kenbaar gemaakt.

 

Start verkoop nieuwe abonnementen

Kun jij niet wachten om te gaan sporten maar heb je nog geen lidmaatschap? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf maandag 15 juni ben je meer dan welkom. Door de aanboduitbreiding kunnen wij weer nieuwe fitness jaar- en maandabonnementen, zwemjaarabonnementen en 10-badenkaarten (zwembad) verkopen. Wij verkopen (nog) geen losse tickets. Wil je meer weten over sporten bij On Campus? Bekijk ons sportaanbod.

 

 

* Wij volgen te allen tijde de richtlijnen die de overheid stelt. Wij gaan er niet vanuit, maar mocht er besloten worden dat de fitnesscentra ook na 1 juli gesloten moeten blijven dan kunnen wij niks anders dan dit advies opvolgen.

 

Delen op Google +

Meer nieuws