16 november - video opnames

Neem je deel? Houd er rekening mee dat je in beeld komt

16 november - video opnames

Tijdens aquamove, de WOD en de SYNRGY op woensdagochtend 16 november worden video opnames gemaakt. Je kunt gewoon deelnemen, maar houd er rekening mee dat je in beeld komt.

Kom je op woensdagochtend 16 november sporten bij On Campus? Dan kan het zijn dat je deelneemt aan een les waar video opnames worden gemaakt. Deze beelden worden geschoten voor communicatiedoeleinde van ons sportcomplex. Dit gaat met name om de volgende lessen: aquamove (7.45 uur), de WOD (9.00 uur) en de SYNRGY (10.00 uur). Neem je hieraan deel? Houd er rekening mee dat je in beeld komt. Liever niet op camera? Dan willen wij vragen om deze ochtend niet deel te nemen.

Doeleinde van de video

De video's die gemaakt worden kennen verschillende communicatieve doeleinde. Er is echter één hoofddoel: de projectie in de hal die van gebouw Z naar gebouw S loopt. Hier hangt een beamer die een groot beeld vertoont op de muur. De beamer staat nu nog uit, maar hier komt spoedig verandering in.

Verder kan de video, of delen van de video gebruikt worden voor andere communicatieve doeleinde. Denk hierbij aan social media en overige online publicaties.

Deelnemen tijdens de activiteit

Je bent uiteraard van harte welkom om deel te nemen tijdens één van de activiteiten. Misschien vind je het wel hartstikke leuk om mee te werken aan de video. Dit vinden wij alleen maar heel erg tof. Wil je liever niet in beeld komen? Dan willen wij vragen om een andere keer deel te nemen aan de les. 

Wij willen benadrukkend dat deze situatie hoogst uitzonderlijk is. Wij maken vrijwel nooit (video)beelden tijdens activiteiten. Wij hopen daarom op je medewerking en het begrip. Heb je vragen rondom bovenstaand? Neem dan contact met ons op.