Aanmelden zwemactiviteiten niet mogelijk

11-05-2021


Vanavond (11 mei 2021) is er weer een persconferentie. Het is nog onduidelijk of er versoepelingen worden aangekondigd betreffende de zwem- en fitnessbranche. De geruchten zijn er echter wel en hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee!

 

Boeken van activiteiten tijdelijk niet mogelijk

Om te voorkomen dat alle activtiteiten die te vinden zijn in het zwemrooster worden volgeboekt, alvorens wij weten wat de maatregelen zijn, is dit tijdelijk niet mogelijk. Wij willen ervoor zorgen dat bij openstelling een ieder evenveel kans heeft op deelname aan ten minste één zwemactiviteit per week.

 

Vervolg

Wanneer blijkt dat wij inderdaad de 18e open mogen volgt er een bericht met verduidelijkingen over:

- Online reserveren

- Maximaal aantal keer reserveren per week

- Maximale aantalen per activiteit

- Geldende maatregelen bij deelname aan activiteit

 

Uiteraad hopen wij deze informatie zo snel mogelijk aan je te kunnen verschaffen. Echter zijn wij afhankelijk van de beslissingen van de overheid en kunnen pas handelen wanneer er duidelijkheid is. Op die manier kunnen wij het zwemmen bij On Campus zo plezierig en veilig mogelijk voor je inrichten. Wij hopen hierbij te kunnen rekenen op je begrip.

 

Heb je al compensatie aangevraagd?

Na de vorige lockdown besloot On Campus om alle jaarabonnementen en 10-badenkaarten te verlengen met de helft van de tijd dat wij gesloten waren. Goed nieuws: ook dit keer gaan wij deze regeling treffen. Let op: om in aanmerking te komen voor compensatie dien je zelf een aanvraag te doen. Meer informatie over de compensatieregeling en het aanvragen hiervan vind je hier.

 

Delen op Google +

Meer nieuws