Airco vertraagd, compensatie-ijs

Airco vertraagd, compensatie-ijs

19-07-2016

In onze laatste berichten kon je lezen dat we binnenkort (eindelijk!) airco krijgen in het fitnesscentrum. Het luchtsysteem voor de airco wordt geïnstalleerd tussen 25 en 29 juli, daarom is het fitnesscentrum die week gesloten en bieden we een alternatieve circuittraining aan. En dan het slechte nieuws: vandaag werd duidelijk dat de airco helaas nog niet direct zal werken nadat het luchtsysteem is geïnstalleerd.

 

Dode mus

De airconditioning-units blijken namelijk een langere levertijd te hebben dan verwacht. De units kunnen pas in de eerste week van oktober geleverd worden, en ze worden dan meteen aangesloten. Het spijt ons dat we je in onze eerdere berichtgeving blij hebben gemaakt met een dode mus.

 

Mussen van het dak

Het is dus nog even wachten op de airco tot begin oktober. Hopelijk vallen tot die tijd de mussen niet dood van het dak, en overleven wij de zomerse temperaturen nog even zonder extra koele lucht in het fitnesscentrum. (Onze normale koeling werkt in de tussentijd wel gewoon, dus súperheet wordt het niet.)

 

Compensatie-ijs

Om de teleurstelling een beetje te verzachten: op dagen met tropische buitentemperaturen zorgen wij voor alternatieve verkoeling in de vorm van een lekker waterijsje na het sporten.

 

Planning oktober 

Zodra de exacte leverdatum voor de units bekend is en de installatie is ingepland, laten we dat natuurlijk weten. We houden je op de hoogte!

Delen op Google +

Meer nieuws