App-update

05-01-2019

Eind augustus namen we de roostersoftware Virtuagym in gebruik, en daarbij hoorde ook een nieuwe app. Dit bleek een grote verandering, zowel voor leden als voor medewerkers. De app ziet er anders uit dan voorheen, heeft meer en andere functies en je hebt een account nodig om hem te gebruiken. Het kostte wat tijd om te wennen aan de nieuwe werkwijze. Na ongeveer een half jaar maken we nu een tussenbalans op.

 

Voor onze zaalsport, klim, fitness -en CrossCamp leden is het gebruik van de app zo langzamerhand een gewoonte geworden. Wij zien dat steeds meer leden de app intensief gebruiken. Ze houden hun sportprestaties bij, schrijven zich in voor activiteiten en er ontstaan communities (groepen). In 2019 is het ons doel dat onze leden nog meer uit de app kunnen halen dan ze nu al doen. Er zijn vast functies die je nog niet kent en die wel heel interessant voor je zijn.
 

Wist je dat…

...je oefeningen kunt zoeken aan de hand van spiergroepen? Heel handig als je doelgericht wilt trainen. Veel van deze oefeningen kun je gewoon thuis doen. Ideaal om te combineren met je reguliere fitness-, zwem- of klimtraining. Je vindt de oefeningen onder mijn activiteiten - dag aanklikken waar jij de activiteit wilt doen - plusje (rechtsboven) - log activiteit - zoek op spiergroep of materiaal. 

 

...het mogelijk is om een community (groep) aan te maken in de app? Leden die vaak deelnemen aan de kickbokslessen maken al gebruik van deze mogelijkheid. Binnen de groep delen zij tips, prestaties en actuele ontwikkelingen. Interesse in een community op het gebied van jouw favoriete sport? Wij horen dit graag! Stuur een e-mail naar info@on-campus.nl t.a.v. Eline van der Voort.

 

...het mogelijk is om samen met andere app gebruikers uitdagingen aan te gaan? https://virtuagym.com/search/challenge Handig als extra motivatie om jouw doel te behalen!

 

Wat kun je in 2019 verwachten?

  • Meer uitdagende fitnessoefeningen. Ken jij de Shuffle Taps, Rack Pull of de Jefferson Squat al? Per januari 2019 worden er 40 nieuwe 3D geanimeerde activiteiten aan de app toegevoegd. Je vindt de oefeningen in de app onder mijn activiteiten - dag aanklikken waar jij de activiteit wilt doen - plusje (rechtsboven) - log activiteit.
  • In het eerste kwartaal van 2019 geeft Virtuagym het rooster een upgrade. Je kunt het rooster dan aanpassen aan jouw persoonlijke wensen en alleen de roosteractiviteiten filteren die relevant zijn voor jou. Zo zie je binnen een paar klikken wanneer jij het best kunt komen sporten.
  • Begin 2019 is het mogelijk om de resultaten van jouw InBody metingen direct te importeren naar de app. Zo kun je je voortgang nog makkelijker bijhouden! 

 

Meer weten?

Heb jij vragen over het gebruik van de app? Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Vind je niet de informatie die je zoekt? Stuur ons dan een e-mail: info@on-campus.nl

Delen op Google +

Meer nieuws