Borstcrawltraining start op 10 januari

Borstcrawltraining start op 10 januari

07-12-2016

 

De borstcrawl is de snelste zwemslag en wordt gebruikt in sporten zoals wedstrijdzwemmen, waterpolo en triathlon. Houd jij van zwemmen en wil je je borstcrawl verbeteren? Vanaf dinsdag 10 januari kun je bij On Campus je borstcrawl trainen.

 

Trainen op je eigen niveau

Web_Mieke_van_der_Sloot_OnCampus.pngZweminstructeur, waterpolocoach en oud-international Mieke van der Sloot verzorgt wekelijks de borstcrawl trainingen bij On Campus. De training is geschikt voor alle niveaus: van startende zwemmers die de borstcrawl onder de knie willen krijgen tot ervaren zwemmers die hun techniek willen verbeteren. Mieke geeft je persoonlijke tips en adviezen, waarmee je de borstcrawl op jouw eigen tempo en niveau kunt trainen.​

 

Tijden borstcrawltraining

De trainingen vinden vanaf 10 januari plaats tijdens het banenzwemmen, in het wedstrijdbad van On Campus. Op onderstaande tijden is Mieke daar aanwezig om banenzwemmers op verzoek te begeleiden bij de borstcrawl:

 

• Dinsdag van 11.30 tot 12.15 uur
• Woensdag van 19.30 tot 20.15 uur
• Donderdag van 07.30 tot 08.15 uur

 

Train je mee?

De borstcrawltraining is toegankelijk voor iedereen met een zwemabonnement, een tienbadenkaart of een los zwemkaartje. Aanmelden is niet nodig.

 

Zwemtips voor een goede start

Op de website Glowmagazine.nl vonden we drie tips voor een goede basis om de borstcrawl te trainen. We delen ze graag met je:

 

ZWEMTIP 1: BASISHOUDING
ZWEMTIP 2: BENEN
ZWEMTIP 3: BORSTCRAWL

 

Veel succes, en onthoud: oefening baart kunst!

Delen op Google +

Meer nieuws