Controleren op no-show

22-11-2020

 

Het virus heeft als gevolg dat wij het aantal plekken tijdens groepslessen moeten beperken. Wij merken dat sommige leden twee weken van tevoren een plek reserveren, deze bezet houden en op het laatste moment toch besluiten om niet te komen.

 

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgt om deel te nemen aan hun favoriete activiteit. Sporters die niet aanwezig zijn tijdens de les maar wel een plek bezet hebben gehouden, maken het onmogelijk om te sporten voor de mensen die wel graag willen komen.

 

Om dit gedrag tegen te gaan worden de zogeheten ‘no-showers’ hier vanaf maandag 23 november op aangesproken middels e-mail. Hieronder lees je wat de consequenties zijn.

 

Waar gaan wij precies op handhaven?

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat bij iedere activiteit degene aanwezig zijn die zich hebben ingeschreven. Dit geldt met name bij de groepslessen want deze zitten soms al ver van tevoren vol. Daarom gaan wij bij deze populaire lessen controleren of degene die zich heeft ingeschreven ook daadwerkelijk aanwezig was. Het gaat hierbij om banenzwemmen, de groepslessen van de fitness, het zwembad en de CrossCamp.

 

Stappen no-show beleid

Het kan uiteraard voorkomen dat je op het laatste moment verhinderd bent of dat je het een keertje vergeet. Je wordt dan ook niet gelijk ontzegd van inschrijving. Wij hanteren het volgende beleid ten aanzien van no-show:

 

Na 1 keer niet komen
Ben je de eerste keer niet aanwezig? Dit kan gebeuren. Je ontvangt een email ter bewustwording.

 

Tweede keer niet aanwezig
Gebeurt het nogmaals dat je niet aanwezig bent? Dan ontvang je een email met daarin een waarschuwing.

 

Derde keer niet aanwezig
Gebeurt het drie keer dat je ingeschreven staat en afwezig bent? Dan is de consequentie dat je een maand niet kunt deelnemen aan de groepslessen en het banenzwemmen. Je credits worden je dan voor een maand ontnomen. 

 

Uiteraard hopen wij de derde email nooit te hoeven versturen. Helaas merken wij dat wij dit beleid moeten voeren zodat wij de sporters die wel graag willen deelnemen maar nu geen plek hebben tegemoet komen. Wij hopen te kunnen rekenen op je begrip.

 

Heb je vragen en/ of opmerkingen m.b.t. bovenstaand bericht? Stuur dan een email naar info@on-campus.nl

 

Delen op Google +

Meer nieuws