2019 en verder - een blik vooruit

2019 en verder - een blik vooruit

07-01-2019


Deze week vieren wij ons vijfjarig jubileum. Er is in vijf jaar veel veranderd binnen On Campus. En ook de komende jaren zijn we niet van plan om stil te zitten. De eerste grote verandering die op de planning staat, is een nieuwe doorgang tussen de sportgebouwen S en Z, om de toegankelijkheid van alle sportfaciliteiten te verbeteren. Over onze andere plannen voor de komende periode lees je in dit nieuwsbericht.

 

Heroriënteren

2020 wordt een jaar van heroriëntatie. On Campus is een aantal jaren geleden een weg ingeslagen en de uitdagingen die wij tijdens deze reis tegenkwamen, hebben we gaandeweg getackeld. Nu is het tijd voor een pas op de plaats en een nieuwe koers. De dynamische omgeving waar On Campus zich in beweegt, biedt vele mogelijkheden. Waarop willen wij de komende jaren focussen? Die vraag gaan we de komende periode beantwoorden. Twee aandachtspunten staan al vast. Ten eerste natuurlijk onze klant. Wij willen altijd gehoor geven aan de wensen en behoeften van onze leden. Daarbij houden we in de gaten welke trends en ontwikkelingen er spelen binnen de sportbranche. Ook blijven wij investeren in de scholing van onze medewerkers. Als young professional organisatie vinden wij het belangrijk dat iedereen die hier werkt de kans krijgt om zich te ontwikkelen in zijn of haar interessegebied. Dit zal ook in de toekomst weer bijdragen aan uitdaging en innovatie. 

 

Online omgeving

De afgelopen jaren hebben wij gefocust op het creëren van een prettige online omgeving voor On Campus. De nieuwe app werd geïntroduceerd en deze draagt bij aan heldere communicatie naar onze leden. Volg je ons ook al op Facebook en Instagram? Via deze sociale kanalen brengen wij je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en krijg je een kijkje achter de schermen bij On Campus. In de toekomst gaan wij ons online verder ontwikkelen. denk hierbij aan het online aanschaffen en verlengen van abonnementen en online betalingen kunnen doen.

 

Veiligheid en omgeving

Iedere medewerker binnen On Campus is in het bezit van een BHV- en EHBO-diploma. Ook alle studentmedewerkers hebben een diploma voor veiligheid binnen hun segment, een fitnessmedewerker moet met andere dingen rekening houden dan iemand die in het zwembad werkt. In 2018 hebben wij het prestigieuze keurmerk Veilig en Schoon behaald en behouden in 2019. Dit keurmerk waarborgt dat je bij On Campus in een veilige en schone omgeving aan het sporten bent. De komende jaren willen wij onze scholing rondom veiligheid niet alleen onderhouden, maar ook uitbreiden. Hoe? Door de scholing aan te passen aan de trends waarin On Campus meebeweegt. Een voorbeeld hiervan is de CrossCamp die in 2018 is geopend. Al onze instructeurs hebben een CrossFit diploma moeten behalen, waar het onderwerp veiligheid uitgebreid aan bod komt. Zo kijken wij per afdeling en ontwikkeling hoe de scholing rondom veiligheid zo goed mogelijk kan worden ingericht.


 

Delen op Google +

Meer nieuws