Excuses voor de overlast

10-09-2018

On Campus hanteert het beleid dat wij niet ongevraagd of onnodig e-mails sturen aan onze leden. Helaas heeft de besturingssoftware van onze nieuwe app vandaag anders besloten en is even helemaal losgegaan met geautomatiseerde updates buiten onze controle om. Veel leden hebben vandaag drie identieke e-mails ontvangen met een 'wekelijkse update' van activiteiten bij On Campus.

Deze e-mailberichten hadden niet verstuurd moeten worden. Wij bieden onze leden dan ook onze excuses aan voor de e-mailoverlast.

Wat wij hier op dit moment aan kunnen doen, is enkel op zoek gaan naar het probleem zodat het niet weer gebeurt. Daar zijn we druk mee bezig. Daarbij zijn we afhankelijk van de appontwikkelaar Virtuagym, die momenteel kampt met serverproblemen; dit heb je misschien al gemerkt aan de infomatie in de app, die niet altijd goed beschikbaar is. Zodra we van Virtuagym een verklaring en oplossing ontvangen, is de geautomatiseerde e-mailstroom (hopelijk) ook ten einde.

 

Wat je zelf voor de zekerheid kunt doen, is je onderaan de geautomatiseerde e-mailberichten afmelden voor de mailing. Dat zou niet nodig moeten zijn, maar is in dit geval misschien wel nuttig.
 

 

Delen op Google +

Meer nieuws