Bruisweek: de kick-off van jouw studententijd

16-07-2018

 

Hbo Bruisweek

De hbo Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle en daarmee de ideale manier om je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Het driedaagse programma vindt dit jaar plaats van maandag 27 augustus tot en met woensdag 29 augustus. Als eerstejaars student ga je met je klas drie dagen lang op pad. Je mentoren (ouderejaars van je opleiding) laten je alvast proeven van het studentenleven en wat Zwolle, jouw school en Buro Ruis te bieden hebben. En natuurlijk maak je ook kennis met studentensport bij On Campus

 

Mbo Bruisdag

Theateracts, modeshows, quizzen en muziek vullen het programma van de mbo Bruisdag op woensdag 5 september 2018. De dag bestaat uit twee delen: Zwolle Rond en Relax in the City. Tijdens Zwolle Rond leren de kersverse MBO studenten Zwolle kennen; ze komen langs alle plekken in de stad die je gezien moet hebben. Tijdens Relax in the City wordt de Bruisdag feestelijk afgesloten op diverse locaties waar studenten lekker kunnen ontspannen, napraten, een dansje wagen of wat drinken. Ook mbo-studenten zijn van harte welkom om te komen sporten bij On Campus, dé studentensport hotspot van Zwolle!

 

Studentensport Zwolle

Studenten sporten heel voordelig bij On Campus. Op vertoon van je mbo-, hbo- of wo-collegekaart sluit jij een supervoordelig studentensportabonnement af. Studeer je buiten Zwolle of in deeltijd? Het voordelige studententarief geldt ook voor jou!

Meer informatie over studentensport in Zwolle

 

 

Meer informatie over de Bruisweken vind je op www.bruisweken.nl 

Delen op Google +

Meer nieuws