Hoe fit ben jij?

10-09-2019

Vraag jij je ook wel eens af hoe fit je eigenlijk bent? Op maandag 16 september krijg je de kans om hierachter te komen. Met een korte test van slechts 10 minuten wordt jouw algehele fitheid gemeten.


 

Wat houdt de fittest in?

De test bestaat uit een aantal korte, simpele oefeningen. Daarbij kijken we naar je prestaties op het gebied van coördinatie, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en lenigheid. Daarnaast meten we je vet en spiermassa. Om de test te doen is het niet nodig om je sportkleding aan te hebben want je hoeft niet volledig in het zweet te werken, maar kunt gewoon even tussen de bedrijven door langskomen. De test doe je volledig voor jezelf, wij geven geen oordeel of advies tenzij je daar zelf om vraagt.

 

Ook kun je tijdens de fittest meer informatie krijgen over sporten. Welke sport past bij jou? Wat kun jij doen om je doelen te behalen? Ook kun je deelnemen aan verschillende challenges, zoveel mogelijk push-ups per minuut, zolang mogelijk planken of het langst een wallsit volhouden. De winnaars worden beloond met leuke prijzen. Iedereen mag langskomen voor de gratis fittest, een On Campus lidmaatschap is niet nodig.

 

 

Praktische informatie

Datum: maandag 16 september 2019
Ronde 1: van 12.00 tot 15.00 uur, buiten voor gebouw X
Ronde 2: van 18.00 tot 21.00 uur, op de On Campus parkeerplaats (P1)
 

 

Meer weten?

Heb je nog vragen over de gratis fittest? Neem dan contact met ons op. Loop even langs de receptie, bel 088-4697000 of stuur een mail naar info@on-campus.nl.


 

Nieuws meer

Delen op Google +

Meer nieuws