Zwembad binnenkort open

07-05-2020

 

Op zondagmiddag 15 maart werden landelijke maatregelen gesteld rondom het coronavirus. Dit betrof onder andere de maatregel dat alle sportfaciliteiten diezelfde dag hun deuren moesten sluiten. Op woensdagavond 6 mei werden de eerste versoepelingen betreffende de maatregelen gepresenteerd. Deze versoepelingen hebben ook betrekking op de openstelling van On Campus. Wat betekent dit voor jou als sporter? In dit nieuwsbericht houden wij je op de hoogte over de manier waarop On Campus omgaat met de gestelde covid-19 maatregelen. 

 

Binnenzwembaden mogen open

Gisteravond is duidelijk geworden dat binnenzwembaden per 11 mei hun deuren weer mogen openen. Dit vinden wij natuurlijk goed nieuws.
Echter is hierbij de belangrijke voorwaarde dat de omgeving van On Campus is ingericht naar gelang de maatregelen die gesteld zijn door de regering. Uiteraard stellen wij de volksgezondheid voorop. Daarom willen wij met zekerheid kunnen zeggen dat zwemmen bij On Campus geen verhoogd risico met zich meebrengt.

Om dit te kunnen waarmaken hebben wij tijd nodig. Overhaaste beslissingen nemen is in deze situatie onverantwoordelijk. Om die reden kunnen wij geen toezegging doen dat wij vanaf maandag 11 mei onze deuren openen.

 

Wanneer kun je weer bij ons zwemmen?

Uiteraard gaan wij er alles aan doen om aanstaande maandag 11 mei onze deuren te openen. Om de garantie te bieden dat wij bezoekers op een veilige en verantwoorde manier weer kunnen verwelkomen, wordt er op dit moment hard gewerkt aan een vernieuwde inrichting van onze accommodatie. Als wij zeker weten dat bezoekers kunnen zwemmen zonder dat hier een verhoogd risico op het virus aan hangt, kunnen wij stap voor stap weer mensen toelaten in de baden. 

 

Op de hoogte blijven over de opstelling? Houd de website of onze social media kanalen in de gaten. 

 

 

Gebruik overige faciliteiten

Over de duur van de overige faciliteiten van On Campus kunnen wij op dit moment nog niks zeggen. Wij volgen de richtlijnen van de overheid dus sluiten ons aan bij de landelijk bepaalde maatregelen.

 

Wat gebeurt er met mijn abonnement?

Wij begrijpen dat je verlangt naar een antwoord op deze vraag. Deze kunnen wij echter (nog) niet geven. Gezien wij niet weten hoe lang de maatregelen gaan duren, kan On Campus geen inschatting maken of er voor ons een mogelijkheid is tot het bieden van een vergoeding. Uiteraard willen wij een financieel gezond bedrijf te blijven, zodat we na de coronacrisis iedereen weer kunnen verwelkomen. Wij hopen te kunnen rekenen op je begrip.

 

Bereikbaarheid

Gedurende de komende drie weken zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur. Voor vragen raden wij aan te mailen naar info@on-campus.nl. 

 

Updates

Houd voor updates rondom de opstelling onze social media kanalen of website in de gaten. Thuis fit blijven? Wij posten meerdere keren per week home workout video's op Instagram en Facebook. 

 

Delen op Google +

Meer nieuws