Update openstelling

04-11-2020

 

Gisteren kwam tijdens de persconferentie naar voren dat er opnieuw strengere maatregelen worden getroffen rondom het coronavirus. Deze maatregelen hebben grote gevolgen voor On Campus. Het zwembad moet dicht en groepslessen kunnen (fysiek) niet meer plaatsvinden. Dit is vanaf vanavond 4 november 2020, 22.00 uur van kracht. 

 

Alle wijzigingen op een rij

 

Zwembad

Het zwembad moet helaas sluiten. Wij kunnen niks anders doen dan alle zwemactiviteiten te laten vervallen tot nader order. Alle leden die ingeschreven stonden voor een activiteit (t/m 18 november) hebben een e-mail ontvangen. Tijdens de persconferentie werd aangegeven dat de duur van deze maatregelen afhankelijk is van het verloop van het virus. Wij volgen hierin de richtlijnen van de overheid. Het is dus ook niet zeker dat wij 19 november (of eerder) mogen starten. Wij hopen natuurlijk iedereen zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen!

Toch zin om lekker te bewegen? Wij bieden online groepslessen aan (fitness). Deze zijn gedurende de sluiting van het zwembad ook toegankelijk voor leden met een zwemabonnement. Je kunt een plek reserveren via de app.

 

Reserveren vanaf 19 november

Op dit moment is het niet mogelijk om activiteiten vanaf 19 november te boeken. Wanneer het zeker is dat wij weer open mogen met het zwembad kan er weer worden ingeschreven. Wij houden jullie hiervan op de hoogte middels onze social media kanalen en website.

 

Zwemlessen

Na de persconferentie was het nog onduidelijk of de sluiting van het zwembad ook geldt voor de zwemlessen. Dit is inmiddels bekend en het antwoord is helaas ja, er zijn geen zwemlessen. Dit duurt naar verwachting minimaal twee weken. Zwem je bij Zwemschool van Goor of Zwemschool Wezep? Dan wordt je via hen geïnformeerd als de zwemlessen weer gaan starten. Volg je zwemlessen via het vangnet? Dan gaat de communicatie via SportService.

 

Fitness

Het grootste gevolg voor de fitness is het niet meer mogen faciliteren van groepslessen. Uiteraard willen wij zoveel mogelijk aanbod blijven bieden. Dit maakt dat wij het volgende hebben besloten:

 

Groepslessen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker kan blijven bewegen, ook vanuit huis. Daarom gaan wij de groepslessen weer online aanbieden! De tijden van de groepslessen blijven bij bijna alle groepslessen ongewijzigd.
De les kickboksen wijzigt wel. Deze wordt enkel gegeven op de maandag van 19.30 – 20.15 uur (50 plekken).
De zumba op dinsdag is de komende twee weken van 19.30 tot 20.15 uur (50 plekken). Op dinsdag 17 november gaat de zumba niet door, hier wordt nog een passend alternatief voor gezocht.
De (zoom)link voor de lessen is t.z.t. te vinden in virtuagym bij de activiteit.

Heb jij een zwem-,klim- of zaalsportabonnement? Ook dan kun je deelnemen aan de fitnessgroepslessen. Meld je aan via de app.
 

SYNRGY
De SYRNGY-lessen zijn geannuleerd. Let op: stond jij hiervoor ingeschreven? Dan wordt deze plek automatisch omgezet naar een reservering voor vrij fitness. Mocht je dit niet wensen kun je dit uiteraard annuleren via de app.

Wij zijn online SYRNGY trainingen aan het inrichten, deze worden enkel gegeven op de ochtenden. Hierover volgt zo snel mogelijk meer informatie.

Vrij fitness
Er zijn extra vrije fitnessuren toegevoegd op maandag t/m donderdag van 21.00 tot 22.00 uur. De cardioruimte blijft zoals het was. Hier zijn vier plekken per uur beschikbaar.

 

Inloggen via Zoom

De onlilne lessen worden gegeven via zoom . De link naar deze les is te vinden bij de activiteit die je hebt geboekt in het rooster. Let op: de juiste link is pas te vinden op de dag dat de activiteit wordt gegeven. Open de link en log in met het UserID en Password (ook te vinden bij de activiteit). Goed om te weten: de meeting start pas nadat de instructeur heeft ingelogd.

 

CrossCamp

Alle activiteiten in de CrossCamp vinden plaats in groepsverband. Daarom moeten wij deze annuleren. Het gaat hier om zowel de WOD’s als de basiscursussen. In plaats hiervan wordt de binnen locatie van de CrossCamp opengesteld voor open gym uren (5 personen per uur). Stond je ingeschreven voor een WOD? Dan wordt jouw inschrijving automatisch omgezet naar een reservering voor het open gym uur. Je bent uiteraard vrij om dit te annuleren via de app.

 

Klimmen

De klimactiviteiten kunnen wel doorgaan. Ook de KVB cursus gaat gewoon door. Dit gebeurt namelijk allemaal in tweetallen en op veilige afstand.

 

Wij hopen uiteraard zo snel mogelijk weer stappen te kunnen zetten in de goede richting. Hierbij zijn wij geheel afhankelijk van de maatregelen die de overheid stelt. Wij houden jullie op de hoogte van alle veranderingen via onze social media kanalen en website.

 

Delen op Google +

Meer nieuws