Gezocht: huisfotograaf

Gezocht: huisfotograaf

21-12-2016

Bekijk jij de wereld het liefst door de lens van een camera? Manoeuvreer je je in ingewikkelde posities om de allermooiste foto te kunnen maken? Barst je van de ideeën en houd je ook nog eens van sport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat doet onze huisfotograaf?

Als huisfotograaf van On Campus leg je een jaar lang sportieve evenementen vast bij het sportcomplex On Campus in Zwolle. Denk aan toernooitjes, sportlessen, evenementen of andere activiteiten. Ook kunnen we je vragen om foto’s te maken van bijvoorbeeld nieuwe sportfaciliteiten. En natuurlijk is er veel ruimte voor jouw eigen initiatief en creativiteit.

 

Wat bieden we jou?

Je werkt op oproepbasis voor On Campus en bent flexibel inzetbaar. Vaak overdag, maar ook in het weekend of ’s avonds. Voor elke opdracht krijg je een vergoeding (8 - 10 euro per uur) en je krijgt een sportabonnement naar keuze. Bij voorkeur studeer je bij Windesheim en ben je bekend met On Campus.

 

Solliciteren?

We ontvangen per e-mail graag

  • maximaal zes foto's die jij hebt gemaakt;
  • je cv;
  • een korte motivatie waarin je iets over jezelf vertelt en laat weten waarom jij geschikt bent als onze huisfotograaf.

 

Solliciteren kan tot en met 13 januari 2017. Eind januari vinden de gesprekken plaats. Stuur je sollicitatie naar info@on-campus.nl ter attentie van Jette Klaartje Koster.

 

 

Met drie zwembaden, een fitnesscentrum, een klimwand, een judozaal en elf sportzalen is er bij On Campus elke dag veel te beleven op sportief gebied. Bij On Campus werken twintig goed opgeleide medewerkers samen met studenten van verschillende (sport)opleidingen en scholen. We zetten ons bij On Campus vol passie in om jonge mensen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Het huisfotograafprogramma ligt in het verlengde daarvan.

Delen op Google +

Meer nieuws