Kadootje voor leden: gratis BIA-lichaamsmeting

Kadootje voor leden: gratis BIA-lichaamsmeting

02-01-2018

De medewerkers van On Campus wensen je een gezond en sportief 2018 toe! Om het nieuwe jaar positief te starten, hebben we een leuke verrassing voor je: een gratis lichaamsmeting. Medio januari verwelkomen wij de InBody 270 in ons fitnesscentrum. Dit is een apparaat om met een Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA) je lichaamssamenstelling nauwkeurig te analyseren. Door de exacte meting krijg je inzicht in onder meer je gewicht, spier- en vetverdeling, vochthuishouding en celconditie. Inzichten die véél verder gaan dan je BMI en die kunnen helpen om jouw gezondheidsdoelen te bepalen en te behalen.

 

Wat is een BIA-meting?

De Bio-elektrische Impedantie Analyse is in de jaren tachtig ontwikkeld voor het meten van de hoeveelheid vet en het vetvrije deel in het lichaam. Sindsdien is de techniek sterk verbeterd: een BIA-meting geeft in minder dan een minuut een totaaloverzicht van je lichaamssamenstelling, inclusief vetmassa, spiermassa en lichaamswater. De meting is gebaseerd op de elektrische geleiding van een niet-voelbaar ongevaarlijk stroomsignaal door je lichaam. Het enige wat je hoeft te doen is op het apparaat te staan en de handelektroden vast te houden. Na elke meting ontvang je een gedetailleerd resultatenoverzicht met informatie over jouw lichaamssamenstelling, inclusief een ontwikkelingsgrafiek ten opzichte van je laatste acht metingen. 

 

Wil jij een gratis meting?

De InBody270 is vanaf medio januari beschikbaar in ons fitnesscentrum. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw sporttraining? Maak dan snel een afspraak voor een gratis meting plus persoonlijke toelichting en advies van onze instructeurs (duur: ongeveer 15 minuten). Je kunt een afspraak voor jouw gratis meting maken bij de receptie, dus kom langs of bel 088-4697000.

 

De gratis meting is beschikbaar voor alle leden van On Campus, ongeacht je abonnement.

 

Delen op Google +

Meer nieuws