Lekker blijven bewegen

25-03-2020

 

In de persconferentie van 23 maart werden de nieuwe maatregelen bekend gemaakt rondom de coronacrisis. Het staat nog niet vast maar we moeten er rekening mee houden dat On Campus niet opengaat op 6 april.

Wij willen ervoor zorgen dat onze leden lekker in beweging kunnen blijven, ook thuis.

 

Nieuw! Home workouts in de app

Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe functie toegevoegd aan onze app. Open de app en je vindt talloze workouts die je gewoon thuis kunt uitvoeren.

 

Waar zijn de workouts te vinden

  1. Open de On Campus app. Niet bekend met deze app? Klik hier voor meer informatie.
  2. Onderaan in de witte balk klik je op ‘Plan’
  3. Klik op ‘zoek workout’
  4. Je ziet vervolgens verschillende workout types staan. Kies de workout die past bij jouw doel.
  5. Enjoy!

 

Stel het in naar je eigen wensen en behoeften

Is jouw doel om af te vallen, spiermassa op te bouwen of eerder om tot rust te komen? Ben je een beginnende sporter of al gevorderd? In de app vind je verschillende workouts die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Gebruik het zoekbalkje (rechts bovenin) als je een specifieke training wil doen. Voorbeelden van zoektermen zijn: home workout, zonder materiaal, benen of beginner.

 

Denk in oplossingen

Heb jij thuis geen gewichten maar wil je de oefeningen toch wat zwaarder maken? Met een beetje creativiteit kom je een heel eind. Voor een oefening waarbij er een kettlebel gebruikt wordt kun je een rugzak vullen met boeken. Dumbells kun je vervangen door flessen water en je tafel, stoel of bank zijn perfect voor tricep dips. 

 

Meer home workouts

Via onze social media kanalen posten wij iedere ochtend rond de klok van 10.00 uur een nieuwe home workout. Zo heb je genoeg inspiratie en staat niks het thuis bewegen nog in de weg.

 

 

Heb je vragen over bovenstaand nieuwsbericht? Wij horen het graag.


 

 

Delen op Google +

Meer nieuws