Terug op locatie

18-11-2020

 

Goed nieuws! Het aantal besmettingen loopt terug. Daarom heeft de overheid op dinsdag 17 november aangekondigd dat wij weer terug gaan naar de maatregelen die van kracht gingen op 15 oktober. Hier zijn wij erg blij mee want dit betekent dat het zwembad weer open gaat en de groepslessen weer plaatsvinden op locatie.

 

Vanaf donderdag 19 november 2020 gaat het onderstaande van kracht.

 

Zwembad gaat weer open

Goed nieuws: het zwembad mag weer open. Vanaf donderdag 19 november gaan alle zwemactiviteiten weer starten. Het rooster verandert niet ten opzichte van het moment dat wij moesten sluiten. Hieronder zetten wij alles nog even voor je op een rij.


Banenzwemmen

De aantallen tijdens het banenzwemmen in het wedstrijdbad blijft staan op vijftien. Er geldt er een maximum van drie keer banenzwemmen per week.

 

Groepslessen

De groepslesgrote in het instructiebad blijft twaalf personen. Voor de groepslessen in het therapiebad is plek voor acht zwemmers. Het is toegestaan om deel te nemen aan drie (zwem)groepslessen per week.

 

Therapiebad

Voor de activiteit vrij warmwaterzwemmen kunnen acht personen tegelijkertijd deelnemen. Eén-op-één begeleiding is nog steeds niet aan de orde want hier is de 1,5 meter niet te waarborgen.

 

Functionaliteiten zwembad

Bij het zwembad geldt dat de kleedruimtes worden omgedoopt naar kledingsluis. De kleding wordt meegenomen naar de zwemzaal en krijgt daar zijn plek in het kledingrek. Dus je komt in badkleding, je spullen krijgen een plek toegewezen, na afloop haal je deze weer op en je doucht thuis.

 

Zwemlessen

De zwemlessen gaan ook weer starten: reguliere zwemlessen, zwemvanget en zwemles op maat. Heb je hier vragen over? Ga voor vragen over zwemlessen naar Zwemschool van Goor of Zwemschool Wezep. Voor vragen over het vangnet kun je terecht bij Sportservice. Heb je vragen over zwemles op maat? Stuur dan een email naar info@on-campus.nl. 

 

Fitness groepslessen zijn weer op locatie

De groepslessen zijn de afgelopen weken weer online gegeven. Het deed ons goed om te zien dat er veel leden waren die ook thuis, lekker bleven sporten! Toch waren wij blij toen gister het nieuws naar buiten kwam dat wij iedereen vanaf donderdag 19 november weer bij On Campus mogen ontvangen. Hieronder staan nog een aantal bijzonderheden op een rij.

 

Groepslessen

De bootcamp vindt weer buiten plaats.
De les kickboksen worden nog steeds gegeven zonder dat er contact plaatsvindt tussen de sporters.
Goed nieuws voor degene die graag deelnemen aan de SYRNGY-lessen, ook deze gaan weer van start!

Vergeet niet om een plek te reserveren via de app.

 

Kleedruimtes en douches

De kleedruimtes en douches blijven gesloten. De spullen kunnen, net zoals in de huidige situatie, meegenomen worden naar het fitnesscentrum en opgeborgen in het rek.

 

De routing in de fitness blijft ongewijzigd.

 

Geen één-op-één therapiebegeleiding meer

De 1,5 meter is hierbij niet te waarborgen. Daarom kunnen wij niet anders dan deze activiteit niet door te laten gaan. Wanneer dit weer hervat wordt hangt samen met het verloop van het virus.

 

Wij willen nogmaals onze complimenten geven aan een ieder die onze accommodatie de afgelopen tijd heeft bezocht. De regels worden goed nageleefd en samen zorgen we voor een veilige sportomgeving. Samen krijgen we het virus opnieuw onder controle. Alvast bedankt voor je begrip en medewerking.

 

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor updates rondom het coronavirus.

 

Heb je vragen rondom bovenstaand nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op.

 

Delen op Google +

Meer nieuws