Meetgegevens ontvangen

13-01-2021

 

Op maandag 1 februari 2021 wordt er een koppeling gemaakt tussen ons InBody apparaat en de app (virtuagym). Vanaf dat moment is het mogelijk om je persoonlijke meetresultaten toe te voegen aan je profiel.

 

Wat is het InBody apparaat?

Wij maken al een lange tijd gebruik van een InBody apparaat. Deze staat in het fitnesscentrum en wordt bediend door onze instructeurs. Het apparaat voert een uitgebreide lichaamsanalyse uit. Hierbij wordt het lichaamsgewicht verdeeld in verschillende componenten zoals vetvrije massa, spieren, vetmassa etc.

 

Koppeling met onze app

Sinds het moment dat wij gebruik maken van de InBody slaan wij alle gegevens op van degene die een meting laat doen. Op die manier wordt de progressie van de sporter zichtbaar. Daarnaast gebruiken wij dit om leden te kunnen voorzien van advies en het juiste trainingsschema.

 

Wij kregen vaak de vraag waarom het niet mogelijk was om de resultaten te zien in de app. De reden hiervan was dat de koppeling tussen het InBody apparaat en de app nog niet mogelijk was. Goed nieuws: die mogelijkheid is er nu wel.

 

Om deze koppeling te maken moeten wij overgaan naar een nieuw software systeem. Alle gegevens die zijn opgeslagen op het huidige systeem kunnen niet worden meegenomen. Wil jij je afgelopen metingresultaten nogmaals ontvangen? Dat kan!

 

Ontvangen gegevens

Wil jij je oude metingresultaten nogmaals ontvangen? Stuur dan een mailtje naar fitness@on-campus.nl. Doe dit voor 31 januari 2021. 

 

Heb je vragen over bovenstaand bericht? Stuur dan een email naar info@on-campus.nl.

 

Delen op Google +

Meer nieuws