Vraag verlenging aan

29-06-2020

 

De afgelopen periode stond voor On Campus in het teken van verandering. Van het sluiten van de deuren op 16 maart, open gaan met het zwembad op 11 mei tot het aanbieden van buitenlessen begin juni. Met de heropening van de fitness op 1 juli lijken de vooruitzichten positief. Wij verwachten dat wij onze deuren open kunnen houden en de persconferentie van 24 juni heeft deze verwachting versterkt.

 

Vorige maand maakte wij bekend geen vergoeding te kunnen bieden richting de leden. De onzekere situatie en het perspectief dat wij de fitness tot september gesloten moesten houden (met uitzicht op langer), zorgde voor een te groot financieel risico. Echter zijn de geluiden nu een stuk positiever. De fitness mag 1 juli open en wij verwachten niet dat On Campus opnieuw de deuren moet sluiten. Door het duidelijke perspectief hebben wij de beslissing om helemaal geen compensatie te bieden kunnen heroverwegen.

 

Compensatie

Vanaf het begin dat wij onze deuren moesten sluiten wilde wij een vorm van compensatie bieden richting onze leden. Echter bleef de situatie een stuk langer aanhouden dan wij van tevoren hadden gedacht. Uiteindelijk mocht het zwembad op 11 mei, 8 weken na sluiting, de deuren weer openen. Nu alles de goede kant op lijkt te gaan hebben wij toch de ruimte gevonden om een deel van de sluiting te compenseren voor leden met een 10-badenkaart, jaar- of maandabonnement die nog voldoende lang geldig was gedurende de sluiting.
 

Let op: je kaart wordt niet automatisch verlengd. Hier moet je zelf een handeling voor uitvoeren. Dit kun je doen van 1 t/m 31 juli. Lees onderstaand wat deze handeling inhoudt.
 

Jaarabonnementen

Heb je een jaarabonnement bij On Campus die geldig was in de periode van 16 maart t/m 11 mei 2020? Dan krijg je een verlenging van 4 weken. Liep je abonnement af gedurende deze periode (bijvoorbeeld op 2 april 2020)? Dan kijken we aan de hand van de geldigheid van je abonnement hoeveel compensatie we je kunnen bieden.
Wil jij verlenging aanvragen? Mail dan onderstaande gegevens naar info@on-campus.nl met als onderwerp: Aanvraag verlenging jaarabonnement.
Voor- en achternaam:
Postcode:
Telefoonnummer:
Type abonnement (fitness, (vrij warmwater)zwemmen, klimmen, combi):
Pasnummer:

 

Maandabonnementen

Liep jouw maandabonnement af gedurende de periode van 16 maart t/m 14 april? Dan kun je ons je gegevens mailen en wij kijken of je recht hebt op verlenging.

Wil jij verlenging aanvragen? Mail dan onderstaande gegevens naar info@on-campus.nl met als onderwerp: Aanvraag verlenging maandabonnement.
Voor- en achternaam:
Postcode:
Telefoonnummer:
Type abonnement (fitness, (vrij warmwater)zwemmen, klimmen, combi):
Pasnummer:

 

10-badenkaarten

Liep je badenkaart af gedurende de sluiting en had je nog een aantal knippen op de kaart staan? Dan bieden we compensatie. De hoeveelheid compensatie ligt tussen de twee en vier weken. Dit is afhankelijk van de tijd dat je badenkaart nog geldig was. Wanneer je middels email verlenging hebt aangevraagd ontvang je in een reactie met hoeveel weken je kaart verlengd is.
Wil jij verlenging aanvragen? Mail dan onderstaande gegevens naar info@on-campus.nl met als onderwerp: Aanvraag verlenging 10-badenkaart.
Voor- en achternaam:
Postcode:
Telefoonnummer:
Type abonnement (banenzwemmen, aquasporten, therapiezwemmen of warmwaterzwemmen):
Pasnummer:

*Onder 10-badenkaart verstaan wij 10x banenzwemmen, aquasporten, therapiezwemmen en vrij warmwaterzwemmen.

 

Wij hebben er alles aan gedaan om een manier te vinden om al onze leden tegemoet te komen. Wij zijn blij om te zien dat vele van jullie deelnemen aan de zwem- en fitnessactiviteiten. Op 1 juli openen de fitness en de klimhal en daarmee zetten we steeds meer stappen richting de normale zomer openstelling.

 

Wij hopen ook de komende tijd te kunnen rekenen op je begrip. Heb je vragen over bovenstaand? Stuur dan een mailtje naar info@on-campus.nl of neem telefonisch contact op met onze receptie via 088 – 469 70 00

 

Delen op Google +

Meer nieuws