Mondkapjesplicht

02-10-2020

 

Het zal je niet ontgaan zijn dat het kabinet dringend het gebruik van (niet medische) mondkapjes adviseert in de publieke ruimtes. Wij als sportaccommodatie zien het welzijn van onze bezoekers als hoogste prioriteit. Daarom vinden wij het belangrijk om dit advies op te volgen. Zowel voor jouw veiligheid, als die van onze medewerkers.
 

Vanaf 5 oktober: mondkapjesplicht

Vanaf maandag 5 oktober 2020 geldt: mondkapjesplicht in verkeersruimtes voor iedereen van 13 jaar en ouder. Dit houdt in dat bij het betreden van de accommodatie wordt verwacht dat iedereen een mondkapje draagt. Wanneer je plaatsneemt op een vaste plek mag het masker af. Ook in kleed- en sportruimtes (zwembaden, fitness, CrossCamp, klimwand en sportzaal) is een mondkapje niet verplicht.

Ter verduidelijking. Moet ik een mondkapje dragen in de:

  • Kleedruimte: nee
  • Sportruimte: nee
  • Gangen: ja
  • Hal: ja
  • Kantine: ja

 

Draag zelf zorg voor een mondkapje

Het is de bedoeling dat je zelf een mondkapje meeneemt wanneer je onze accommodatie bezoekt. Mocht je deze niet bezitten of een keer vergeten zijn, geen probleem, dan kun je een masker aanschaffen bij de receptie (€2,-).
 

De toekomst

Wij zullen ook in de toekomst het advies van de overheid stelt opvolgen. Houd onze website en social media kanalen in de gaten en ben als eerste op de hoogte van alle veranderingen binnen On Campus.

Heb je vragen omtrent bovenstaand? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch.

 

Delen op Google +

Meer nieuws