Opnieuw mondkapjesplicht

24-08-2021

 

Vanaf 30 augustus 2021 gelden er enkele nieuwe maatregelen. De grootste verandering is dat er geen 1,5 meter afstand meer gehouden hoeft te worden binnen onderwijsinstellingen. Wel is er anderzijds weer een mondkapjesplicht ingesteld. Hier dient ook On Campus zich aan te houden.
 

Vanaf 30 augustus: mondkapjesplicht

Vanaf maandag 30 augustus 2021 geldt: mondkapjesplicht in verkeersruimtes voor iedereen van 13 jaar en ouder. Dit houdt in dat bij het betreden van de accommodatie wordt verwacht dat iedereen een mondkapje draagt. Wanneer je plaatsneemt op een vaste plek mag het masker af. Ook in kleed- en sportruimtes (zwembaden, fitness, CrossCamp, klimwand en sportzaal) is een mondkapje niet verplicht.

Ter verduidelijking. Moet ik een mondkapje dragen in de:

  • Kleedruimte: nee
  • Sportruimte: nee
  • Gangen: ja
  • Hal: ja
  • Kantine: ja

 

Draag zelf zorg voor een mondkapje

Het is de bedoeling dat je zelf een mondkapje meeneemt wanneer je onze accommodatie bezoekt. Mocht je deze niet bezitten of een keer vergeten zijn, geen probleem, dan kun je er één pakken bij de ingang van ons gebouw.
 

De toekomst

Wij zullen ook in de toekomst het advies van de overheid stelt opvolgen. Houd onze website en social mediakanalen in de gaten en ben als eerste op de hoogte van alle veranderingen binnen On Campus.

 

Heb je vragen omtrent bovenstaand? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch.

 

Delen op Google +

Meer nieuws