Nieuw bij On Campus

25-08-2019

 

Aan het fitnessrooster hebben we twee nieuwe lessen toegevoegd: Bodypower en Looptraining! En ook dit studiejaar kunnen studenten weer rekenen op gave Try before you die activiteiten. En heb je het vernieuwde CrossCamp rooster al gezien? Zowel WOD’s als basiscursussen starten op andere tijden.

 

CrossCamp

Bij de CrossCamp hanteren we vanaf 26 augustus een nieuw rooster. De uren zijn aangepast aan de hand van de wensen van de leden en de lessen starten op andere tijden. Het volledige CrossCamp rooster vind je hier. Ook kun je nu vooraf de WOD bekijken. Meer informatie hierover vind je op de CrossCamp pagina. ​​​

 

Bodypower

Op de dinsdag en donderdag kun je vanaf nu meedoen met Bodypower. Zin in een uitdagende les, waarbij je werkt aan je spierkracht terwijl je tegelijkertijd veel energie verbruikt? Dan is dit echt iets voor jou! Tijdens deze effectieve training wordt onder andere gebruik gemaakt van stangen en gewichten. Op opzwepende muziek worden alle grote spiergroepen met diverse oefeningen getraind. Met de combinatie van muziek, een fanatieke instructeur, je eigen inzet en de rest van de sporters kun je rekenen op een nog beter resultaat! Dinsdag start de les om 18.30 uur, op donderdag om 16.30 uur. Vergeet je niet aan te melden via de app.

 

Looptraining

Zin om op een leuke, gezellige manier aan je conditie te werken en je looptechniek te verbeteren? Dan nodigen wij je graag uit om aan te sluiten bij de looptraining op woensdag. Iedere week wordt de training anders vormgegeven om te zorgen voor variatie en elke keer krijgen de deelnemers een nieuwe uitdaging. Omdat je in een groep loopt zul je merken dat je jezelf harder kunt pushen. De instructeur zorgt uiteraard voor persoonlijke aanwijzingen en zorgt dat de les toegankelijk is voor ieder niveau. De les start iedere woensdag om 17.30 uur, we verzamelen bij de receptie.

 

Try before you die

Vorig jaar zijn we gestart met de Try before you die activiteiten voor leden met een studentenlidmaatschap. Iedere maand kunnen zij deelnemen aan een originele, sportieve activiteit. We deden onder andere een workshop duiken, een latin dance workshop, discoklimmen, lasergamen en een workout marathon. Voor komend studiejaar hebben we weer een hoop nieuwe ideeën bedacht zoals blacklight klimmen, 1/8e triatlon en floatfit yoga. De definitieve data en tijden waarop deze evenementen plaatsvinden verschijnen binnenkort in het rooster. Als eerst op de hoogte zijn? Volg ons dan via social media - @OnCampusZwolle.

 

 

Heb je vragen over de nieuwe activiteiten? Mail dan naar info@on-campus.nl

 

Delen op Google +

Meer nieuws