Nieuwe doorgang tussen gebouw S en Z

11-11-2019

 

Ben jij regelmatig in ons sportcomplex te vinden? Dan weet je vast dat On Campus zowel in gebouw Z als in gebouw S dagelijks sport faciliteert. In gebouw Z vind je het zwembad, de fitness, de dojo, de klimwand en de CrossCamp. En in gebouw S zijn nog eens 14 sportzalen en het Sportcafé te vinden. De twee sportgebouwen zijn echter op een lastige manier met elkaar verbonden, je moet bovenlangs of buitenom lopen. Maar - hier komt verandering in! Om de toegankelijkheid van de sportgebouwen te verbeteren gaan we namelijk een nieuwe doorgang creëren. Deze doorgang verbindt de gebouwen S en Z met elkaar op de begane grond.

 

Locatie van de doorgang

De doorgang start (vanaf gebouw S gezien) naast zaal 2. De berging van zaal 2 wordt omgebouwd tot gang en deze komt uit bij de klimhal in gebouw Z. Op de muur naast zaal 2 is alvast een voorbeeld te zien van het eindresultaat. Nieuwsgierig? Neem een kijkje!

 

Start verbouwing

De verbouwing start op 27 januari 2020 (week 5). We beginnen dan met het (deels) ontruimen van de fietsenstalling en het terras van het Sportcafé. De berging van zaal 2/3 grenst aan de plek waar de doorgang komt, deze wordt daarom in week 6 leeggehaald. Hier zul je als gebruiker nauwelijks hinder van ondervinden.

 

Geluid

Om geluidsoverlast tijdens lesuren te voorkomen, gebeurt het grotere sloopwerk in de voorjaarsvakantie (start 15 februari). Dit betekent niet dat er in de weken daaromheen niks te merken is van de verbouwing, je zult af en toe wel wat bouwgeluiden horen. 

 

Einde verbouwing

De werkzaamheden duren naar verwachting tot het paasweekend, uiterlijk vrijdag 10 april is de verbouwing afgerond en de doorgang klaar. Wij nodigen je van harte uit om de nieuwe doorgang in gebruik te nemen.

 

Gebruik zaal 2/3

Gedurende de verbouwing gaan alle activiteiten in zaal 2/3 gewoon door. Alleen de berging is onbruikbaar. De spullen die hier momenteel gestald zijn, worden netjes op de gang net buiten de zaal geplaatst.

 

Volg de verbouwing online

Benieuwd hoe de verbouwing verloopt? Volg ons via Facebook en Instagram (@OnCampusZwolle) en je krijgt wekelijks updates.

 

Vragen?

Heb je vragen over de verbouwing? Neem dan telefonisch contact op met onze receptie via 088-469 70 00 of stuur een e-mail naar info@on-campus.nl.

 

Delen op Google +

Meer nieuws