Start verkoop losse tickets

10-08-2020

Wil je een keer bij ons komen sporten, zonder vast te zitten aan een abonnement? Goed nieuws! Vanaf maandag 31 augustus 2020 starten wij weer met de verkoop van losse tickets. Vanwege het coronavirus is het wel noodzakelijk om je van tevoren aan te melden. 

 

Stappen aanmelden losse tickets

Wij werken gelang de RIVM richtlijnen. Dit houdt in dat wij moeten weten wie er wanneer bij ons sport. Wil je een los ticket kopen? Volg dan de volgende stappen:

 

1. Kijk in het rooster wanneer welke les wordt aangeboden.

2. Neem telefonisch of per email contact op met onze receptie. Let op: email wordt doorgaans binnen 48 uur behandeld. Voor dringende verzoeken raden wij aan te bellen.

Geef bij de reservering de volgende gegevens door: 

- Voor- en achternaam

- E-mailadres

- Activiteit waaraan je wil deelnemen

- Datum en tijd waarop je wil deelnemen

3. Je dient het losse ticket voorafgaand aan de les te af te rekenen bij de receptie (via pin). 

4. Ben je verhinderd of heb je klachten? Dit horen wij graag telefonisch (088 - 469 70 00) of per e-mail (info@on-campus.nl).

 

Let op: banenzwemmen om 7.00 uur 's ochtends is enkel voor degene met een lidmaatschap of 10-badenkaart. Voor dit uur is het niet mogelijk om een los ticket aan te schaffen. 

 

Eigen verantwoordelijkheid

Wij kunnen niet wachten om weer te starten met de verkoop van losse tickets. Wij verwachten een grote eigen verantwoordelijkheid van onze bezoeker.

Het is toegestaan om op ieder moment dat wij geopend zijn langs te gaan bij de receptie. Houd je daarbij wel aan de volgende voorwaarde:

 • Houd de door het RIVM voorgeschreven afstanden aan. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: 1,5 meter voor personen ouder dan 12 jaar;
 • Kom alleen of kom met personen uit jouw huishouden;
 • Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel);
 • Volg altijd de aanwijzingen op van de daartoe bevoegde personen;
 • Houd het bezoek zo kort mogelijk. Verlaat direct na de aanschaf en zo spoedig mogelijk de accommodatie via de routing naar de aangewezen uitgang.
 • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/ of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur klachtenvrij is, mag je weer sporten en naar buiten;
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de GGD);
 • Blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) tot 7 dagen na de vaststelling.
 • Blijf thuis als je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld;
 • Was voorafgaand en na afloop van het bezoek je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.

 

Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen in onze accommodatie.

 

Heb je vragen over bovenstaand nieuwsbericht? Stuur een e-mail naar info@on-campus.nl of neem telefonisch contact op met onze receptie via 088 – 469 70 00.

 

 

 

Delen op Google +

Meer nieuws