Over op zelfregulatie

09-08-2020

 

Een week geleden hebben wij de signings in het pand aangepast. In plaats van het aanbrengen van strikte looproutes komt het aan op zelfregulatie. Ons advies? Gebruik je gezond verstand.

 

Routing

Een ieder is gewend aan de huidige situatie waarin wij leven, zoveel mogelijk afstand houden. Bezoekers houden zich keurig aan de richtlijnen en daarom is er geen strikte routing meer noodzakelijk in het pand. Onze gangen zijn vrijwel overal breed genoeg om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Wij hebben wel enkele adviezen om het bezoek van alle leden zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Gebruik faciliteiten

De meeste faciliteiten van ons complex zijn vanaf 31 augustus 2020 weer beschikbaar. Kleedkamers, douches en wc’s gaan weer in gebruik.

 

Douchen en omkleden

Ons advies is om nog steeds zoveel mogelijk thuis te douchen. Wil je toch douchen? Volg dan de routing. Spoel enkel even af en verlaat daarna zo snel mogelijk het pand. Het is mogelijk om je om te kleden in de kleedruimtes. Er is desinfectie aanwezig voor degene die behoefte heeft om de plek extra schoon te maken.

 

Lockers

De lockers blijven (nog) niet toegankelijk, dit geldt voor de gehele accomodatie. Kom je zwemmen? Tas en kleding moet meegenomen worden naar het zwembad. Ga je fitnessen? Berg je spullen op in het rek dat hiervoor bestemd is, te vinden in het fitnesscentrum. 

 

Voorkom rijvorming bij de receptie

September is vaak een drukke maand bij On Campus. Zie je dat er rijvorming ontstaat bij de receptie? Voor veel vragen of voor het reserveren van een les kun je bij ons terecht per email of telefonisch. Op die manier wordt drukte in het pand beperkt.

 

Risicogroep

Op 31 augustus 2020 gaat 1-op-1 begeleiding in het therapiebad weer van start. Wij zijn heel blij om ook deze doelgroep weer te verwelkomen. Wij hebben hier lang mee gewacht aangezien deze doelgroep binnen de risicogroep valt van het coronavirus. Echter leggen wij de verantwoordelijkheid nu bij de persoon zelf.
Val je binnen de risicogroep van het coronavirus? Ga dan bij jezelf na of het verstandig is om te komen sporten. Wij doen er uiteraard alles aan om verspreiding te voorkomen, maar garantie kunnen wij nooit geven.

 

Delen op Google +

Meer nieuws