Gratis parkeren na 17.30 uur en in het weekend

Gratis parkeren na 17.30 uur en in het weekend

29-08-2017

Bezoekers van On Campus parkeren op werkdagen vanaf 17.30 uur en in het weekend de hele dag gratis op parkeerterrein P1.

 

Gastvrij

Bedrijfsleider Wouter de Haas: “De sportfaciliteiten van On Campus hebben met name in de avonduren en weekenden een brede maatschappelijke functie en betaald parkeren is in strijd met die functie. Daarom hebben we financiële afspraken gemaakt met hogeschool Windesheim, eigenaar van de parkeerterreinen op de campus. Wij nemen de parkeerkosten op P1 buiten kantoortijden voor onze rekening. Dat past binnen ons beleid van service en gastvrijheid.”

 

Tijden gratis parkeren

Op de parkeerterreinen van Windesheim geldt een vast parkeertarief van €2 per dag. Gratis parkeren geldt alleen op P1 voor bezoekers die op werkdagen na 17.30 uur het parkeerterrein inrijden en op zaterdag en zondag de hele dag. De slagboomregistratie bij P1 gaat op werkdagen om precies 17.30 uur over op het gratis tarief. Rijd je om 17.25 uur in, dan betaal je toch €2.

 

Meer weten?

Heb je vragen over het parkeerbeleid van On Campus, neem dan contact op met Wouter de Haas. Hij is bereikbaar via info@on-campus.nl of telefonisch: 088-469 7000

 

Delen op Google +

Meer nieuws