Interesse in personal training?

Interesse in personal training?

05-01-2017

Regelmatig krijgen onze fitnessinstructeurs de vraag of zij ook personal training (PT) verzorgen. PT is nog geen onderdeel van ons aanbod, maar - daar kan natuurlijk verandering in komen.

 

Waarom PT?

Bij PT bepaal jij zelf het doel dat je wilt bereiken. Misschien wil je afvallen, spieren opbouwen of trainen voor een (halve) marathon. Je persoonlijke trainer motiveert je in wekelijkse trainingssessies om dat doel te bereiken. De training is één op één en volledig op jou afgestemd. De kans dat je je doel daadwerkelijk bereikt, is daardoor erg groot. Afhankelijk van je doel train je één of twee keer per week, binnen of buiten, in het zwembad of in de fitness, op de crosstrainer of in de Synrgy360... Alles kan, als het jouw doel maar dient. Samen met je trainer haal je het allerbeste uit jezelf.

 

PT bij On Campus

Als er animo is onder onze leden, gaan we PT verwerken in ons aanbod. We onderzoeken de mogelijkheid om te starten met PT in het voorjaar van 2017. De personal trainingen zijn tegen een meerprijs (bijvoorbeeld in een pakket van tien of twintig trainingen) toegankelijk voor alle leden van On Campus met een fitnessabonnement.

 

Heb jij interesse?

Stuur dan een mailtje naar info@on-campus.nl met als onderwerp: Interesse in PT. We houden je dan via e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen en laten je weten of we ermee gaan starten, per wanneer en op welke manier we het vormgeven.

Delen op Google +

Meer nieuws