Rooster vanaf september

04-08-2018

Tot en met vrijdag 31 augustus geldt nog het zomerrooster. Vanaf 1 september 2018 zijn er veranderingen in ons sport- en beweegaanbod. Het complete rooster vanaf 1 september vind je hier. De belangrijkste roosterwijzigingen op een rij:

 

Zwemmen

Het rooster blijft vrijwel ongewijzigd, alleen recreatief zwemmen in het therapiebad vervalt op de zaterdag.
De nieuwe werkwijze met online aanmelden voor groepslessen geldt niet voor de zwemactiviteiten.

 

Fitness

Cardio in Z0.24

Op maandagochtend en donderdagochtend is ons fitnesscentrum gesloten omdat er dan onderwijs van de Calo gegeven wordt. Vanaf september kun je op deze ochtenden toch trainen, in Z0.24 (achter de receptie in het Z-gebouw). Hier staan fietsen, roeiapparaten, crosstrainers en loopbanden om zelfstandig je cardiotraining te doen. Er is geen instructeur aanwezig, meld je van tevoren even bij de receptie.

 

Groepslessen

Het aanbod van de fitness groepslessen en sommige lestijden zijn gewijzigd. Een aantal groepslessen vervalt: BBB in de ochtend, total workout en capoeira. Maar er zijn ook nieuwe groepslessen: kickboksen, poweryoga en core training. Alle lessen en (nieuwe) tijden vind je hier.

 

Aanmelden voor groepslessen

Om te grote lesgroepen te voorkomen en de kwaliteit van onze activiteiten te kunnen waarborgen, moet je je vanaf september aanmelden voor deelname aan alle fitness groepslessen. Dit kan online, maximaal twee weken van tevoren, via de nieuwe On Campus app die vanaf eind augustus beschikbaar is. Het aantal beschikbare plaatsen is afhankelijk van de activiteit en de zaal, in het rooster zie je bij iedere groepsles hoeveel plekken er beschikbaar zijn. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Vergeet niet om je ook even weer af te melden.

 

Klimmen

De openingstijden van de klimhal blijven ongewijzigd. Kom je klimmen, dan vragen je om je van tevoren aan te melden via de nieuwe On Campus app. De app is vanaf eind augustus beschikbaar. Het aantal aangemelde klimmers bepaalt hoeveel instructeurs er aanwezig zijn. Met de nieuwe werkwijze van online aanmelden, hoef je van tevoren geen pasje meer bij de receptie op te halen. 

 

Studentensport

Jaar- en maandabonnementen

Vanaf september heb je als student keuze uit vijf aantrekkelijke jaar- of maandabonnementen, waarmee je de sport van jouw keuze onbeperkt kunt beoefenen. Bekijk alle abonnementen

 

Nieuw: CrossCamp

CrossCamp is een uitdagende combinatie van crosstraining en bootcamp. In de splinternieuwe box bieden we WODs en Open Gym aan, exclusief voor studenten! Meer over CrossCamp

 

Zaalsport: maandag, dinsdag en woensdag

Iedere maandag-, dinsdag- en woensdagavond kun je basketbal, volleybal, zaalvoetbal en/of dodgeball (alleen op woensdag) spelen met andere studenten. Turnen / trampolinespringen vervalt, kickboksen bieden we vanaf september als fitness groepsles aan.

 

Online aanmelden

Kom je CrossCampen of zaalsporten, dan vragen je om je van tevoren aan te melden via de nieuwe On Campus app. De app is vanaf eind augustus beschikbaar. Online aanmelden voor CrossCamp is noodzakelijk omdat er slechts tien plekken per uur beschikbaar zijn. Het aantal aanmeldingen voor de zaalsporten bepaalt hoeveel instructeurs er aanwezig zijn.

 

Gratis sporten in september

Studenten kunnen in de maand september gratis kennismaken met CrossCamp en zaalsport. Bekijk de actie

Bekijk het rooster vanaf september

 

 

Delen op Google +

Meer nieuws