Roosterwijziging: Pilates dinsdag 6 februari

06-02-2018

Ben je van plan om vanavond om 18.00 uur mee te doen met de groepsles Pilates? Die les wordt vandaag eenmalig anders ingevuld. We zijn op zoek naar een nieuwe gekwalificeerde Pilatesdocent, maar het is helaas niet gelukt om voor de les van vanavond vervanging te vinden. We willen de les niet annuleren en bieden je daarom drie alternatieven aan.

 

18.00 uur: BodyBalance circuit

BodyBalance is gericht op flexibiliteit, kracht en concentratie. De focus ligt met name op spieren in het rompgebied, de verschillende oefeningen zijn gebaseerd op Pilates, yoga en Tai Chi. Instructeur Ferran verzorgt deze circuittraining van 18.00 tot 19.00 uur in zaal Z0.02.

 

19.45 uur: Aquarobics

Wil je eens een groepsles in het water proberen? In plaats van Pilates ben je vanavond welkom om mee te doen met de aquarobicsles: op muziek werken aan je conditie, in het zwembad. Krachtige oefenvormen worden gecombineerd met snelheid en uithoudingsvermogen. Deze oefenvormen worden op een ritmische manier uitgevoerd, met en zonder materialen, in het ondiepe bad.

 

20.30 uur: Pilates in het water

Wil je je Pilatesles vanavond niet overslaan, dan kun je als varatie vanavond eens een Pilatesles in het water proberen. Werken aan de grote en kleine spieren in warm(er) water is ideaal voor een betere houding. Deze rustgevende les is toch inspannend, in een dynamisch, vloeiende vorm.

 

Praktische informatie

  • Wil je meedoen aan de BodyBalance circuitles, dan zien we je om 18.00 uur in zaal Z0.02.
  • Wil je meedoen aan een groeples in het water, dan kun je je voor aanvang van de betreffende les melden bij de receptie en krijg je een toegangskaartje voor het zwembad. 
  • De Pilatesles van donderdag aanstaande gaat gewoon door. Voor de Pilatesles van volgende week dinsdag 13 februari zijn we nog op zoek naar vervanging. Op dit moment verwachten we dat die les weer gewoon door kan gaan, maar mocht dit niet het geval zijn, dan informeren we je hierover via de website, social media en onze app.

 

Vragen?

Het spijt ons dat we deze roosterwijziging pas vlak voor de start van de les kunnen communiceren. We hopen dat we je tegemoet komen met een passend alternatief. Heb je vragen over deze roosterwijziging, dan kun je contact met ons opnemen via 088-469 7000.

 

 

 

 

 

 

Nieuws meer

Delen op Google +

Meer nieuws