Rope climbing masterclass

17-06-2019

 

Wil jij je rope climbing skills verbeteren? Bijvoorbeeld omdat je touwklimmen spannend vindt of omdat deze skill terug komt in je WOD’s. Doe dan op 2 juli mee aan de masterclass rope climbing, gegeven door CrossFit atleet en voormalig militair Diederik Verhoef.

 

 

De truc van het touwklimmen

Diederik: “Sport is altijd één van mijn grootste passies geweest. De laatste jaren richt ik mij vooral op CrossFit. Zowel in de rol van atleet, als die van coach. De vaardigheden die mij hierbij helpen heb ik opgedaan in het verleden. Onder anderen door mijn 10 jaar lange ervaring als militair. Ik heb daar veel in touwen mogen klimmen, een trucje dat ik daardoor aardig beheers.

Niet iedereen heeft deze achtergrond. Daarom heeft Madelon (sportcoördinator bij On Campus) mij gevraagd mijn touwklim skills over te brengen in een workshop, iets wat ik graag doe.

 

Waarom deelnemen?

Vind je touwklimmen spannend? Dan hoop ik dat je de uitdaging aandurft om je grenzen te verleggen. Vraag je je elke keer als je een touw ziet af “hoe deed ik dat vorige keer ook alweer?” Doe dan vooral mee om de techniek wat beter te gaan beheersen. Kun je al goed touwklimmen? Kom dan gewoon langs voor een uitdagende, energieke workout en wie weet pik je nog een nieuw trucje mee. We sluiten de workshop af met een knallende WOD!

 


Specificaties & aanmelden

Masterclass Rope Climbing + WOD

Datum: 2 juli 2019
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Aanmelden: Via de app (als je in het bezig bent van een fitnesslidmaatschap) of via de receptie (088) 469 70 00 (als je niet in het bezit bent van een fitnesslidmaatschap)
Locatie: zaal 10/11
Maximaal aantal deelnemers: 20

Vragen? Mail dan naar info@on-campus.nl


 

Delen op Google +

Meer nieuws