Septemberactie

25-08-2019

 

Ga je in september beginnen met studeren? Dan wil je naast je studie vast ook lekker sporten en bewegen. Bij On Campus sporten alle studenten supervoordelig met speciale studententarieven! En in de maand september hebben wij een aantal leuke kennismakingsacties, voor studenten én niet-studenten. Zo ontdek je welke sport bij jou past. 

 

Gratis zaalsport in september (exclusief voor studenten)

Iedere maandag-, dinsdag- en woensdagavond kunnen studenten meedoen met verschillende zaalsporten bij On Campus. Doe mee aan een volleybaltraining, probeer eens badminton, werk aan je basketbalskills, kom een potje zaalvoetballen of misschien is dodgeball wel iets voor jou. De hele maand september mag je al deze sporten gratis uitproberen! Meedoen? Meld je aan via de receptie van On Campus. (VOL=VOL)

 

Gratis proef WODs in de CrossCamp (voor iedereen)

Ken je CrossCamp al? CrossCamp is een uitdagende combinatie van crosstraining en bootcamp. Doel is om je prestaties en de algehele fitheid van je lichaam te verbeteren door continu je trainingsroutine te veranderen. Met deze fitnesstraining combineer je verschillende sporten en functionele bewegingen met elkaar (crosstraining) in een intensieve indoor en outdoor groepstraining (bootcamp). In de maand september zijn er gratis proef WOD’s (workouts), zodat je CrossCamp een keer kunt proberen (geen basiscursus nodig). Zin om mee te doen? Op maandag om 17.00 uur en op vrijdag om 19.00 uur in september ben je welkom om de CrossCamp een keer gratis te proberen. Kijk in het rooster welke data de proef WOD’s worden aangeboden en meld je aan via de receptie.

 

Delen op Google +

Meer nieuws