Kerstvakantie? Mega Sport & Speel Spektakel!

03-12-2019

2, 3 en 4 januari 2020

Wil je in de kerstvakantie met je vriendjes en vriendinnetjes een hele dag spelen, springen, klimmen, zwemmen, dansen en rennen? Kom dan naar het Mega Sport & Speel Spektakel bij On Campus in Zwolle. Leef je uit op luchtkussens voor groot en klein, speel een potje zaalvoetbal of allesbal, klim naar grote hoogten op de klimmuur (die is 15 meter hoog!), dans mee in de swing-in, kom lasergamen en neem een duik in het zwembad. Nergens anders vind je zoveel verschillende activiteiten onder één dak!

 

Ons sportcomplex verandert drie dagen in een groot sport-, zwem- en speelfeest voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Wil je weten hoe leuk dat precies is? Bekijk dan de video:

 

 

Superveel activiteiten

Wil je meedoen aan alle activiteiten? Vergeet dan niet om schone sportschoenen en je zwemspullen mee te nemen!

Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar:

 

Ga de strijd aan met een lasergun onder je arm! Schakel je 'vijanden' uit maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt! De laserguns werken met infrarood licht en zijn volledig veilig en ongevaarlijk.

We toveren een heel grote sportzaal om tot speelhal. Met springkussens, stormbanen, klimtorens, een pannakooi, omhaalarena, levend tafelvoetbal en nog veeeeel meer leuke luchtkussens, vermaak je je hier de hele dag. Er zijn springkussens voor alle leeftijden. En natuurlijk is er ranja en iets lekkers te eten als je even wilt uitpuffen.


Ken je het spel allesbal? Dat is voetbal, volleybal, basketbal, unihockey en trefbal in één spel! Met je team moet je steeds supersnel wisselen tussen elke sport. De spelleider gooit namelijk steeds een andere bal in het veld. Wil je liever met je vrienden een potje zaalvoetballen? Dat kan ook. Er zijn de hele dag twee sportzalen beschikbaar om onbeperkt te spelen, met alle professionele materialen die je nodig hebt. Onze instructeurs begeleiden ieder uur een fanatiek partijtje.


Het instructiebad is de hele dag open om vrij te zwemmen en te spelen met matten, ballen, noodles, spelletjes en een loopmat. En het grotere wedstrijdbad (met duikplanken) is iedere middag ook open. Dus: vergeet je zwemspullen niet mee te nemen! De zwembaden zijn alleen open voor kinderen met een zwemdiploma. Kinderen zonder zwemdiploma kunnen onder begeleiding van een ouder in het ondiepe bad spelen.


Onder begeleiding van onze kliminstructeurs kun je de 15 meter hoge klimmuur beklimmen! Je krijgt een klimgordel aan en de instructeurs zekeren je aan een touw – zo weet je zeker dat je veilig bent op je weg naar boven! Wil je meedoen met het klimmen, dan heb je schone (sport)schoenen nodig. Vergeet die dus niet mee te nemen.
Bekijk een video over klimmen bij On Campus

Hou jij van lekker dansen en kun je niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Wil je nieuwe danspasjes leren en lekker uit je dak gaan op superhippe muziek? Onze dansinstructeurs leren je de coolste dansmoves in de swing-in!

 

Praktische informatie

Het Mega Sport & Speel Spektakel is in de tweede week van de kerstvakantie, bij On Campus in Zwolle (naast Windesheim). Alle praktische informatie op een rij:

 

De activiteiten tijdens het Mega Sport & Speel Spektakel zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Wil je met alle activiteiten meedoen? Vergeet dan niet om schone sportschoenen en je zwemspullen mee te nemen!

NB: Voor het zwemmen in het diepe bad is een zwemdiploma vereist. Kinderen zonder zwemdiploma kunnen onder begeleiding van een ouder in het ondiepe bad spelen.

Het Mega Sport & Speel Spektakel is in de tweede week van de kerstvakantie en je kunt de hele dag aan alle activiteiten meedoen:

 • Donderdag 2 januari: 10.00 – 16.00 uur
 • Vrijdag 3 januari: 10.00 – 16.00 uur
 • Zaterdag 4 januari: 10.00 – 16.00 uur

Een hele dag onbeperkt sporten en spelen kost €9,- per kind.
Toegangskaarten zijn op de dag zelf te koop bij de receptie van On Campus. Betalen is mogelijk met pin of contant. Parkeerkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Bij On Campus, Campus 2-6 in Zwolle (naast Windesheim).

On Campus is op de campus van Windesheim in Zwolle, in gebouw Z. On Campus is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Volg de borden naar P1 en je ziet de ingang aan je rechterhand.

Op parkeerterrein P1 van Windesheim kunnen bezoekers voor het Mega Sport & Speel Spektakel gratis parkeren.


Volg de borden naar P1. De ingang van het parkeerterrein is tegenover het Greijdanus. Bij de receptie van On Campus kan de parkeerkaart omgeruild worden voor een gratis uitrijkaart.
Bekijk de routebeschrijving

 

Informatie voor ouders / begeleiders

Kinderen (of groepen kinderen) moeten altijd begeleid worden door minimaal één volwassene. Ouders / begeleiders krijgen gratis toegang en zijn welkom om te werken of relaxen in een van de beschikbare zitjes. Wifi, stroom en catering zijn beschikbaar - je hoeft je dus niet te vervelen. Er zijn ook zitjes bij de springkussens, waar je goed zicht hebt op de spelende kinderen. En mocht je willen, dan ben je ook van harte welkom om zelf een duik in het zwembad te nemen, dus neem je zwemkleding mee.

 

Bij de receptie van On Campus kun je een code ophalen voor een hele dag gratis toegang tot het wifi-netwerk.


 • Koffie/thee/cappuccino € 1,-
 • Ranja (bekertje) € 0,50
 • Ranja (kan, ongeveer 10 bekers) € 4,-
 • Zakje snoep € 1,-
 • Zakje chips: € 1,-
 • Tosti wrap: € 1,50
 • Krentenbol: € 1,-

Ben jij lid van On Campus? Dan is het extra aantrekkelijk om naar het Mega Sport & Speel Spektakel te komen. Op vertoon van je ledenpas of Virtuagym lidmaatschap trakteren we je namelijk op gratis koffie en thee en voor kinderen is er gratis ranja.

Er is in alle zalen en bij alle activiteiten toezicht en/of begeleiding door ervaren en gediplomeerde sport-, zwem- en kliminstructeurs. Ook zijn er BHV-ers en EHBO-ers aanwezig. Het toezicht door de medewerkers is gericht op veiligheid, het vervangt niet het ouderlijk toezicht op kinderen.

 

Huisregels

Spelen en sporten is leuk als het veilig is. Daarom gelden er een paar regels tijdens het Mega Sport & Speel Spektakel. Wij vragen kinderen, ouders en begeleiders om zich aan deze huisregels te houden.

 

 • Kinderen van 4 t/m 14 jaar mogen spelen bij het Mega Sport & Speel Spektakel.
 • Kinderen (of groepen kinderen met een maximum van 6 personen) worden altijd begeleid door minimaal één volwassene.
 • Per kind of groep kinderen noteert een volwassene zijn/haar naam + (mobiele) telefoonnummer bij de receptie.
 • De toegangsprijs geldt per kind, volwassenen betalen geen toegang.
 • Je springt het beste zonder schoenen. Dus trek je schoenen uit voordat je de speelruimte met springkussens ingaat.
 • Voor zaalvoetbal, allesbal en klimmen heb je schone (sport)schoenen nodig.
 • Wil je zwemmen? Dat kan natuurlijk alleen als je een zwemdiploma hebt. Ouders zijn welkom om het water in te gaan met hun kinderen.
 • Honger of dorst? Eten en drinken is toegestaan in de daarvoor bestemde zone.
 • Het spelen bij het Mega Sport & Speel Spektakel is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade en vermissing tijdens je bezoek.
 • De medewerkers van het Mega Sport & Speel Spektakel houden de veiligheid constant in de gaten. Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op.
 • Medewerkers van het Mega Sport & Speel Spektakel hebben het recht om personen de toegang te weigeren of te ontzeggen, als de huisregels worden geschonden.
 • Een paar dingen mogen niet bij het Mega Sport & Speel Spektakel:

Ruzie maken
Huisdieren meenemen
Kauwgom
Snoepen tijdens het spelen

 

Meer weten?

Heb je vragen over het Mega Sport & Speel Spektakel? Leon Cents van On Campus beantwoordt ze graag. Leon is bereikbaar via info@on-campus.nl of telefonisch: 088-469 70 00.

 

 

Delen op Google +

Meer nieuws