Spek de kas

06-02-2019

 

Eurest (sportcafé) en On Campus willen verenigingen/ gebruikers van de sportfaciliteiten bij On Campus de gelegenheid bieden verdienste te genereren voor de eigen club. 

 

Elke vereniging kan doormiddel van bardiensten verdiensten genereren voor eigen club. In overleg met Eurest kan er invulling gegeven worden aan deze diensten. Hierbij is de minimumdienst gesteld op drie aaneengesloten uren met een maximum van 7 uur in de week*. Tijdens deze dienst assisteert de vrijwillige hulp vanuit de vereniging de aanwezig professional met allerhande voorkomende werkzaamheden achter en voor de bar. Deze diensten kunnen gemaakt worden op alle doordeweekse avonden en weekenddagen tijdens openstelling. Bij bereidwilligheid van beide akanten zal er een intentieverklaring worden opgesteld, waarbij de vrijwillig verplichte afspraak omtrent de diensten worden vastgelegd. 

 

*Eventuele uitbreiding op de maximale uren inzet is alleen mogelijk in overleg met Eurest.

 

 

Verdiensten

Elke vereniging/ gebruiker kan kiezen uit twee manieren van verdiensten voor de vrijwillige hulp. 

1. Vergoeding in de vorm van evenementen kosten op te nemen bij het sportcafé. Hierbij kan je denken aan een eindfeest of bijvoorbeeld een BBQ.

2. Vergoeding in de vorm van korting op huur van de zalen. 

 

Bij een maximale inzet van vrijwillige hulp uren van 7 uur per week wordt per vereniging/ gebruiker een vergoeding gegenereerd van €200,- per maand.

 

 

Bijkomstige richtlijnen

  • De aangewezen hulp vanuit vereniging/ gebruiker dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn
  • De aangewezen hulp vanuit vereniging/ gebruiker wordt verwacht in kleding die past bij de uitstraling van het sportcafé. 
  • Aspraken betreffende deze regeling worden te allen tijde gemaatk over het lopende sportseizoen.
  • Tijdens de vrijwillige hulpdienst mag er geen alcohol genuttigd worden door de aangewezen hulp vanuit de vereniging/ gebruiker. 
  • De huisregels van Eurest en On Campus zijn onlosmakelijk verbonden aan deze regeling. 
  • Afmelden van een vooraf besproken hulpdienst is allen mogelijk twee weken voor dato en zwaarwegende reden.
  • Vergoedingen kunnen niet omgezet worden in geldelijke uitbetalingen.
  • Vergoedingen zijn lopende het sportseizoen te verzilveren of in afspraak net na het seizoen. Bij het begin van het volgende sportseizoen vervalt het openstaande saldo.

 

 

Delen op Google +

Meer nieuws