Studentensport nieuwe stijl

Studentensport nieuwe stijl

13-06-2018

 

Vanaf september is het voor studenten nóg aantrekkelijker om te sporten bij On Campus. Uit vijf voordelige studentensport-abonnementen kies je de sport die bij jou past: zaalsport, fitness, zwemmen, klimmen of - NIEUW! - CrossCamp. En in de maand september hebben we een leuke actie om gratis kennis te maken met zaalsport en CrossCamp:

 

Nieuwe abonnementen studentensport

Je kunt kiezen uit vijf aantrekkelijke jaar- of maandabonnementen, waarmee je de sport van jouw keuze onbeperkt kunt beoefenen. Kun je niet kiezen of wil je alles? Dan is er het all-in abonnement:

 

Zaalsport €50/jaar
Fitness €100/jaar of €20/maand
Klimmen €100/jaar of €20/maand
Zwemmen €100/jaar of €20/maand
CrossCamp €200/jaar of €40/maand
All-in €350/jaar

 

De abonnementen zijn vanaf 27 augustus 2018 verkrijgbaar bij de receptie en gaan vanaf 3 september in. Heb je net een jaarabonnement afgesloten maar wil je liever CrossCamp of All-in? Je kunt je huidige abonnement vanaf 27 augustus inruilen bij de receptie. We verrekenen je niet-gebruikte maanden dan als korting op je nieuwe abonnement.

 

Exclusief voor studenten: CrossCamp (nieuw!)

CrossCamp bij On Campus is een uitdagende combinatie van crosstraining en bootcamp. Doel is om je prestaties en de algehele fitheid van je lichaam te verbeteren door continu je trainingsroutine te veranderen. Met deze fitnesstraining combineer je verschillende sporten en functionele bewegingen met elkaar (crosstraining) in een intensieve indoor en outdoor groepstraining (bootcamp).

 

Binnen en buiten trainen

De CrossCamp-box wordt in de zomermaanden gebouwd, tussen de gebouwen X en Z. Hier komt een unieke binnen- en buitenruimte van 62 meter lang: een overdekte box van 22 meter en een outdoor kunstgrasbaan van 40 meter.

 

Materialen

In de box komt een groot rek voor je pull-ups, muscle-ups, squats en bench presses. Er komen barbells en plates voor het gewichtheffen en touwen en ringen voor je gymnastische oefeningen. Voor je cardiotraining gebruik je de rowers, airbike of SkiErg. Ook komen er veel losse materialen zoals kettlebells, wallballs, plyoboxen, speedropes, resistance bands, battle ropes etc. Op de outdoor kunstgrasbaan kun je je sprints oefenen, power sleds duwen en trekken en - je kunt je CrossCamp training met mooi weer naar buiten verplaatsen.

 

Starten met CrossCamp? OnRamp!

Bij CrossCamp is het belangrijk dat je de basistechnieken voor de training goed onder de knie hebt. Daarom start je altijd met het OnRamp programma: vier introductielessen van een uur, in een groep van maximaal acht sporters. Heb je al ervaring met CrossFit? Dan volg je een kortere introductie.

 

Kijk voor meer informatie over CrossCamp bij On Campus op www.on-campus.nl/crosscamp

 

 

 

 

Delen op Google +

Meer nieuws