Testrooster zwembad

22-10-2020

 

Na de persconferentie van 13 oktober 2020 waren wij opgelucht – we blijven open. Echter kregen wij wel weer te maken met aangescherpte maatregelen. Daarom schaalde wij activiteiten terug in aantallen. Dit is vele sporters niet ontgaan want lessen zitten vaak al snel vol. Wij kijken wekelijks wat we kunnen doen om zoveel mogelijk mensen een plek te bieden. Daarom draaien wij de komende twee weken een testrooster in het zwembad.

 

Waarom nu?

De reden dat wij de komende twee weken een ander rooster hanteren is het uitvallen van onderwijs. Dit biedt de mogelijkheid om overdag meer activiteiten in te plannen. Dit leek ons ook een geschikt moment om de groepslessen, die wekelijks vol zitten, anders in te delen. Wat er precies verandert? Dat lees je hieronder.

 

Even ter herinnering

Ieder lid mag maximaal drie keer per week banenzwemmen. Daarnaast kun je ook drie (zwem)groepsles per week doen. Het is niet toegestaan om meerdere activiteiten op één dag te reserveren. Het feit dat je kunt aanmelden via de app staat niet als garantie dat je ook mag deelnemen. Wanneer wij merken dat er teveel wordt ingeschreven ontvangen de mensen waarom het gaat bericht en worden je inschrijvingen voor activiteiten geannuleerd.

 

Veranderingen in het rooster

Er veranderen een aantal dingen in het rooster. Dit heeft met name te maken met het banenzwemmen en de zwemgroepslessen.

 

Banenzwemmen

  • De aantallen gaan van 12 deelnemers naar 15 deelnemers. Ook met dit aantal moet de 1,5 meter te waarborgen zijn. Wanneer na deze twee weken anders blijkt dienen wij weer terug te gaan naar 12.
  • Er zijn een aantal extra momenten bijgekomen. Omdat er geen onderwijs plaatsvindt de komende twee weken in het zwembad is het mogelijk om wat extra momenten in te plannen. Dit kan enkel in week 44 en 45.

 

Groepslessen

  • De groepslessen in de avond duren (in ieder geval in week 44 en 45) een half uur in plaats van drie kwartier. De reden is dat alle groepslessen nu volledig vol zitten en mensen niet kunnen deelnemen aan een les. Door deze nieuwe structuur hopen wij dat iedereen een keer in de week kan deelnemen.
  • Stond je al ingepland voor een groepsles? Het kan zijn dat de begintijd naar voren of naar achter is geschoven. Check in de app hoe laat je wordt verwacht.
  • Na deze twee weken kijken wij of deze structuur werkt voor zowel de leden als voor ons.

 

Wij doen ons best om onze activiteiten in te richten op een manier die werkt voor onze leden, voor ons en voldoet aan de corona maatregelen. Wij hopen hierin te kunnen rekenen op je begrip. Heb je vragen en/ of opmerkingen rondom bovenstaand? Neem dan contact op via info@on-campus.nl.

 

Delen op Google +

Meer nieuws