Trainingen op locatie

16-03-2021

 

Wij geven wekelijks online lessen en er zijn home workouts te vinden op onze social media kanalen. Wij merken dat er een groot deel is die deelneemt en hier zijn wij heel blij mee. Echter vinden wij niks zo leuk als mensen fysiek lesgeven. Wij merken ook dat vele van jullie niet kunnen wachten tot dit weer kan. Goed nieuws: wij gaan dit regelen!

 

Bewegen binnen de ruimte maar dan buiten

Wij zijn al onze mogelijkheden langsgegaan. Hoe kunnen wij nog iets extra’s bieden binnen de huidige maatregelen? De conclusie: het aanbieden van trainingen in tweetallen, WOD's, mensen vrij laten trainen en bootcamp geven buiten is mogelijk. Hoe? Dat lees je hieronder.

 

Type trainingen: WODs, Bootcamps, Duo- en Vrije trainingen

 
Duo trainingen

Als je een duo training volgt krijg je drie kwartier les van een instructeur van On Campus. Op de patio/dakterras wordt er een soort circuit/SYNRGY achtige training gegeven. Het kan worden afgestemd op je eigen niveau. Elk uur is er plek voor twee personen.

 
Vrije trainingen

Terwijl er een duo training plaatsvindt kun je er ook voor kiezen om zelf te gaan trainen. Dit houdt in dat je geen les krijgt maar zelf met de aanwezigen materialen aan de slag kunt. Let op: je kunt enkel gebruik maken van de materialen die er op dat moment aanwezig zijn. Elk uur is er plek voor twee personen. Locatie: Patio.

 

WOD's

In de CrossCamp bieden wij WOD's aan. Dit staat voor workout of the day. Iedere dag wordt hier een andere training gegeven door één van onze instructeurs. Meer weten over CrossCamp? Klik dan hier. Tijdens de trainingen wordt de anderhalve meter in acht genomen. Per WOD is er plek voor vier personen. Locatie: CrossCampbox buiten op de blauwe baan.

 
Bootcamp

Heb jij wel eens een bootcamp les gevolgd bij On Campus? Dan weet je precies wat je kunt verwachten. Bootcamp is een fullbody workout waarbij je niet alleen gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht, maar ook van trainingsmaterialen zoals springtouwen, cones, hordes etc. Onze instructeurs zorgen voor veel afwisseling in je wekelijkse bootcamp. Zonneschijn of regen, bootcamp gaat altijd door! De bootcamp wordt gegeven op dinsdag en donderdag en per uur is er plek voor acht personen. Je traint wel alleen of in tweetallen en blijft te allen tijde op 1,5 meter. 

 

Maximale aantallen

Wij willen graag zoveel mogelijk van onze leden weer fysiek ontvangen. Echter hebben wij ons te houden aan de maatregelen. Het aantal sporters per activiteit is zeer gelimiteerd, namelijk twee of vier personen. De bootcamp is hierbij een uitzondering, hier mogen acht sporters aan deelnemen. Dit aantal is bepaald aan de hand van de grote van de locatie.

 
Inschrijven

Omdat er gelimiteerd plek is mag je maximaal één keer per dag deelnemen aan een training op locatie. Online lessen blijven onbeperkt toegankelijk.

 

Locaties

Wij kunnen gebruik maken van drie verschillende locaties.

  • Het buiten gedeelte van de CrossCamp: hier worden WOD’s gegeven. Betreed deze locatie via de zijingang buiten (te vinden aan de linkerzijde vanaf On Campus als je met je gezicht naar de ingang staat op P1)

 

  • De Patio (dakterras te vinden op Z2): hier worden duo circuit trainingen gegeven. Betreed deze locatie via ingang Z1. 

Deze twee locaties gaan worden ingezet voor duo trainingen en vrije training.

 

  • Blauwe parkeerzone (invaliden parkeerplaats voor ingang On Campus)

Op deze locatie gaat de bootcamp plaatsvinden.

 

Lestijden

Op maandag t/m zaterdag worden er trainingen georganiseerd voor onze leden. De lessen duren, net als de huidige groepslessen, drie kwartier. Er is een kwartier om te wisselen om kruisverkeer te voorkomen.

 

Op maandag t/m zaterdag vinden er duo trainingen plaats en kun je vrij trainen.
Tijden: maandag t/m vrijdag: tussen 8.00 – 13.00 uur

Zaterdag: 9.00 - 13.00 uur
Maandag t/m vrijdag: 16.00 – 20.00 uur. Wij houden hierbij rekening met de avondklok.

 

Op dinsdag en donderdag vinden er bootcamp trainingen plaats.
Tijden: tussen 17.00 en 20.00 uur. Wij houden hierbij rekening met de avondklok.

 
Reserveren

In het rooster vind je alle lessen waarop je kunt inschrijven. De lessen zijn toegankelijk voor alle leden met een geldig lidmaatschap. Let op: je mag maximaal één keer per dag inschrijven voor een training op locatie (duo training, WOD, vrije training of bootcamp).

 

Is jouw abonnement verlopen gedurende de lockdown maar wil je wel graag deelnemen? Dan kun je mailen naar info@on-campus.nl met de vraag om credits.

 

Meenemen

  • Bidon
  • Mat
  • Handdoek
  • Schoonmaakdoekje

 

Abonnement verlopen voor de lockdown

Is jouw abonnement verlopen voor 15 december 2020 en heb je nog niet de mogelijkheid gehad om te verlengen vanwege de sluiting? Dan is het mogelijk om je abonnement te verlengen bij de receptie. 

 

Maatregelen

Kom je sporten bij On Campus? Houd je dan aan de gestelde maatregelen. Hieronder de belangrijkste op een rij:

 

• Heb je klachten? Blijf thuis en dit zo tijdig mogelijk aan ons weten (afmelding via app);

• Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

• Houd 1,5 m afstand (personen onder de 13 jaar uitgezonderd);

• Vermijd drukte;

• Was vaak je handen met water en zeep, met name voor en na je bezoek aan On Campus;

• Schud geen handen;

• Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht;

• Er kunnen meerdere groepjes tegelijkertijd op een veld sporten, mits zij zich duidelijk als aparte groepjes bewegen;

• Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje ;

• Voor alle sporten geldt dat het aantal sporters en begeleiders per sportactiviteit niet groter is dan noodzakelijk voor de sportactiviteit;

• Na afloop van de sportactiviteit dient iedereen de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten;

• In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent voor On Campus dat uiterlijk om 20.00 uur de laatste activiteit stopt.

Delen op Google +

Meer nieuws