Vanaf 1 mei: aanmelden voor aquarobics en pilates (zwemmen)

Vanaf 1 mei: aanmelden voor aquarobics en pilates (zwemmen)

09-04-2019

 

De aqualessen aquarobics en pilates zijn de afgelopen periode erg in populariteit gestegen. Dit zorgde voor volle lessen in een vol bad. Om de kwaliteit en de veiligheid van deze lessen te kunnen waarborgen, vragen we je om je vanaf 1 mei van tevoren online aan te melden voor deelname aan deze lessen, via de On Campus app. Op deze manier voorkomen we een te vol zwembad en blijft de kwaliteit van de lessen intact.

 

Activeer je account en download de app

Heb je een abonnement bij On Campus? Dan heb je bij aanschaf via e-mail een uitnodiging voor Virtuagym ontvangen. In deze e-mail vind je een activatielink voor jouw persoonlijke account. Nadat je je account hebt geactiveerd, kun je onze app downloaden. Zoek in de Appstore of Google Play naar 'On Campus Zwolle'. (Let op: activeer eerst je account, download daarna de app).

 

Hoe meld je je aan voor een activiteit?

Ga naar de roosterpagina op de website of klik in de On Campus app op ‘Rooster’. Kies in het uitklapmenu het rooster dat je wilt zien en kies de datum waarop je wilt sporten. Klik vervolgens op de activiteit waaraan je wilt meedoen en klik op ‘reserveer’.


Over Virtuagym

Virtuagym is een totaalpakket voor sportorganisaties met een online platform voor begeleiding, communicatie, roosters en een interactieve mobiele app. De app is exclusief voor On Campus leden en heeft verschillende functies:

  • Altijd het actuele rooster bij de hand
  • Online aan- en afmelden (voor groepslessen fitness, aqualessen aquarobics en pilates, klimmen, CrossCamp en zaalsport)
  • Het laatste nieuws binnen handbereik
  • De mogelijkheid om doelen te stellen, trainingsschema’s te volgen en je voortgang bij te houden.

 

Zorg voor een geldig entreebewijs

Wij willen je erop attenderen dat je naast een boeking via de app natuurlijk ook altijd in het bezit moet zijn van een geldig entreebewijs.

 

Vragen?
Heb je vragen over het gebruik van het nieuwe platform en/of de app, kijk dan eerst eens op de pagina www.on-campus.nl/nieuwe-app. Hier is ook een overzicht met veelgestelde vragen te vinden. Staat de informatie die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Stel je vraag aan één van onze medewerkers of stuur een e-mail naar info@on-campus.nl.

Delen op Google +

Meer nieuws