Veranderingen in 2019

21-12-2018

Wat verandert er met ingang van 2019 bij On Campus? De CrossCamp gaat open voor alle fitnessleden, tienbadenkaarten voor het therapiebad zijn langer geldig, je kunt vaker vrij warmwaterzwemmen en de tarieven worden aangepast. In dit nieuwsbericht lees je wat deze veranderingen voor jou betekenen.

 

CrossCamp open voor fitnessleden

In september openden we onze nieuwe CrossCamp box voor studenten. In de afgelopen maanden is gebleken dat de capaciteit van de box nog niet volledig benut wordt en dat ook veel niet-studenten interesse hebben in CrossCamp. Voor deze mensen hebben we goed nieuws: vanaf 5 januari 2019 is de CrossCamp box open voor iedereen met een fitnessabonnement. CrossCamp wordt automatisch toegevoegd aan je fitnessabonnement. Is CrossCamp iets voor jou?

 

Veranderingen in het therapiebad

Tienbadenkaarten langer geldig

We krijgen regelmatig vragen over het verlengen van de geldigheidsduur van onze tienbadenkaarten voor het therapiebad. Veel kaarten hebben nog een geldigheidsduur van tien weken. Met ingang van 2019 komt daar verandering in. De geldigheidsduur voor tienbadenkaarten die na 1 januari 2019 aangeschaft worden:

 

 • Eén jaar geldig:
  • Warmwaterzwemmen
 • Twintig weken geldig:
  • Therapiezwemmen
  • Zwemclub

 

Meer uren vrij warmwaterzwemmen en extra groepslessen

Vanaf januari zijn er extra momenten ingeroosterd voor vrij warmwaterzwemmen in het therapiebad:

 • Woensdag van 17.00 tot 20.00 uur
 • Zondag van 9.00 tot 13.00 uur (Tussen 11.00 uur tot 13.00 uur zijn kinderen tussen de 0 en 10 jaar welkom bij het vrij warmwaterzwemmen in het therapiebad, onder begeleiding van tenminste 1 volwassene.)

 

Ook zijn deze extra groepslessen in het therapiebad ingeroosterd:

 • Zwanger en fit: maandag van 19.30 tot 20.15 uur
 • Pilates (zwemmen): woensdag van 20.15 tot 21.00 uur

 

Tariefswijzigingen

De nieuwe wet- en regelgeving voor sportbedrijven per 1 januari 2019 heeft ook consequenties voor de bedrijfsvoering van On Campus. Een van de gevolgen is een aanpassing van onze tarieven met ingang van het nieuwe jaar. Uitgangspunt blijft dat je bij On Campus op een betaalbare manier kunt sporten en bewegen onder deskundige begeleiding. Voor onze abonnementen geldt dat we sinds de opening van On Campus in 2014 voor het eerst een tariefsverhoging doorvoeren. Voor losse kaartjes geldt de gebruikelijke indexering. Kijk voor de nieuwe prijzen op onze tarievenpagina.

 

Meer weten?

Heb je vragen over de veranderingen? Stel ze gerust aan een van onze medewerkers of stuur een e-mail naar info@on-campus.nl

Delen op Google +

Meer nieuws