Veranderingen fitness

01-08-2020

 

Breng je regelmatig een bezoek aan de fitness, geef jij je maximaal tijdens een WOD of fitnessgroepsles? Dan hebben wij belangrijke informatie voor je. Vanaf maandag 13 juli vinden er enkele veranderingen plaats die betrekking hebben op deze activiteiten. En heb je het fitnessrooster vanaf 20 juli al gecheckt? Er vinden vanaf dat moment weer weegmomenten plaats en je kunt je inschrijven op blokuren. In onderstaand nieuwsbericht lees je meer informatie.

 

Vanaf 13 juli 

  • Er geldt geen maximum meer op het aantal keer dat je mag komen sporten in een week. Je mag dus onbeperkt fitnessen, WOD's doen en groepslessen volgen. Let op: het is alleen niet toegestaan om meerdere activiteiten per dag te reserveren.
  • Voorheen was het zo dat je voor het fitnessen buiten moest wachten, voor gebouw X, totdat de intructeur aangaf dat je het pand mocht betreden. Vanaf nu hoeft dit niet meer. Je mag via de routing richting de fitness lopen. Voor het fitnesscentrum staan strepen op de vloer die 1,5 meter aangeven. Zorg dat je deze afstand tot elkaar bewaart. Je mag het fitnesscentrum betreden wanneer de instructeur dit aangeeft.

 

Vanaf 20 juli 

  • Neem je eigen doek mee om materialen schoon te maken. Dit is een stuk milieuvriendelijker en maakt ook nog eens beter schoon. Wij faciliteren uiteraard wel de sprays.
  • Er komen meer plekken per uur om te fitnessen. Elf plekken om vrij te fitnessen en nog één plek voor het plannen van een weegmoment of het maken van een schema. In totaal is er dus ruimte voor 12 sporters. Is er nog tijd over na het weegmoment of het maken van een schema? Dan ben je uiteraard vrij om te gaan fitnessen. Het is niet de bedoeling dat de plek voor een weegmoment of het maken van een schema wordt ingevuld door iemand die enkel wil fitnessen.
  • Verruiming van de uren. Vanaf 20 juli duren de vrije fitnessactiviteiten 55 minuten. Ook zijn er enkele blokuren in het rooster gezet. Zo hopen wij dat iedereen weer zijn volledige sessie kan maken. Een plek reserveren? Kijk in het rooster voor alle actuele activiteiten en tijden.

 

Wij willen alle leden bedanken voor hun begrip. Door ons te laten wennen aan de situatie kunnen wij nu weer versoepelingen doorvoeren. Zonder jullie medewerking was dit niet gelukt.

 

Op de hoogte blijven van alle veranderingen? Volg On Campus op social media (Instagram en Facebook) via @OnCampusZwolle.

 

Heb je nog vragen met betrekking tot bovenstaand nieuwsbericht? Stuur dan een mailtje naar info@on-campus.nl of neem telefonisch contact op met onze receptie via 088 – 469 70 00.

Delen op Google +

Meer nieuws