Wijzigingen groepslessen fitness

24-08-2019

 

Heb je een fitnessabonnement bij On Campus? Per 26 augustus verandert er een aantal dingen in het rooster van de groepslessen. Hieronder zetten wij ze voor je op een rijtje.

 

Zumba op dinsdag en donderdag

Swingde jij op maandag en woensdag altijd fanatiek mee tijdens de zumbalessen van Marit? Wij nodigen je nu uit om dit voortaan op de dinsdag en donderdag te komen doen. Op dinsdag start de les om 19.30 uur en op donderdag om 17.30 uur. Heb je nog nooit zumba geprobeerd maar lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Iedereen met een fitnessabonnement is van harte welkom! Meld je wel even aan via de app.

 

Kickboksen op maandag en woensdag én nieuwe trainers

Alle spieren van je lichaam trainen, wie wil dat niet? Sinds vorig jaar heeft On Campus kickboksen aan de fitness groepslessen toegevoegd. Wij willen onze lessen altijd afstemmen op de wensen van onze leden. Daarom krijgen de kickbokslessen in het nieuwe seizoen een andere vorm dan je gewend bent. Vanaf 26 augustus worden er namelijk, in samenwerking met Marco Rijsenbrij van Fit Elite, drie verschillende soorten lessen aangeboden.

 

Kickboksen Pads (non-contact)  - Maandag om 19.30 uur

Deze les is voornamelijk gericht op conditie, kracht en techniek. De pads worden opgehouden door één persoon - wat al een krachtoefening op zichzelf is -  en de ander mag er in een trap/ stoot combinatie tegenaan slaan of trappen. De oefeningen wissel je met elkaar af. Dat betekent lekker een uurtje knallen! Deze les is non-contact; je raakt elkaar fysiek niet aan met de handschoenen of benen.

 

Kickboksen Techniek (fysiek contact) – Maandag om 20.30 uur

Dit is een full-contact les, in deze les kan er dus wel fysiek contact zijn. Doordat we dieper in zowel aanvallende als verdedigende technieken duiken, wordt er een stevige basis gelegd in het kickboksen. Natuurlijk worden kracht en conditie ook in deze les niet vergeten. Vooral voor sporters die iets meer willen (leren), is dit een mooie les om mee te doen!

 

Kickboksen (combi non-/fysiek contact) – Woensdag om 17.30 uur

Op woensdag wordt er een combi-les gegeven. Iedereen is welkom; deelnemers die wel of geen fysiek contact willen. Vooraf zal hier altijd naar gevraagd worden. De trainer houdt met beide groepen rekening zodat iedereen een goede workout krijgt.

 

Veiligheid staat voorop!

Wil je met de lessen meedoen? Leuk! Een proefles is altijd mogelijk. Als je na de proefles vaker wilt komen, dan zijn een bitje, bandages en - voor de mannen- de tok verplicht in alle lessen! Bitjes en bandages zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie van On Campus.

 

Nieuwe lessen: looptraining en Bodypower!

In het nieuwe rooster gaan we starten met twee nieuwe fitness groepslessen. Op woensdag om 17.30 uur kun je looptraining volgen. Ideaal wanneer je op een leuke en gezellige manier aan je conditie of techniek wilt werken. Op dinsdag en op donderdag gaan we van start met de nieuwe, intensieve krachttraining Bodypower! Meer informatie over looptraining en bodypower lees je hier.

Delen op Google +

Meer nieuws