Versoepelingen vanaf 7 juni

01-06-2021

 

 

Afgelopen vrijdag 28 mei werden de verdere versoepelingen aangekondigd. Wij waren erg blij met deze mededelingen. Dit betekent voor ons namelijk dat wij weer groepslessen binnen mogen aanbieden. Hieronder zetten wij alle versoepelingen voor het zwembad en de fitness onder elkaar.

 

Zwembad groepslessen gaan weer starten

Heb jij een aquasporten kaart of een jaarabonnement zwemmen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je heel blij bent met de aangekondigde versoepelingen. Jouw favoriete groepsles gaat namelijk weer starten. Hieronder vind je de spelregels onder elkaar.

 

Start groepslessen

 • Aquasporten zijn, net als voor de lockdown, toegankelijk voor iedereen met een
  10x aquasporten kaart, een jaarabonnement zwemmen of als je een los ticket koopt.
 • Wil je deelnemen? Dan reserveer je een plek via de app. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
 • Inschrijven voor een les kan maximaal 13 dagen van tevoren.
 • Het is toegestaan om maximaal aan drie groepslessen per week deel te nemen.
 • Is er toch iets tussen gekomen? Vergeet dan niet je plek weer te annuleren. Dit gaat op dezelfde wijze als het boeken.

 

Let op: omdat er tot op heden geen groepslessen werden aangeboden konden mensen met een aquasporten abonnement en een jaarabonnement zwemmen deelnemen aan vrij warmwaterzwemmen dit komt te vervallen vanaf 7 juni. Ook het banenzwemmen is niet meer toegankelijk met een 10x aquasporten abonnement. Het wordt dus gewoon weer zoals het was.

 

Therapiezwemmen

Per maandag 7 juni gaat ook het 1-op-1 therapiezwemmen weer beginnen. Dit vinden wij uiteraard fantastisch nieuws. Cliënten ontvangen een email met informatie betreffende de hervatting.

 

Kleedruimtes en douches

De kleedruimtes en douches worden per 7 juni weer in gebruik genomen. Wij verzoeken je om enkel even af te spoelen zodat alle zwemmers de tijd hebben om binnen korte tijd te douchen en wachtrijen worden voorkomen. Zorg dat je te allen tijde 1,5 meter afstand bewaard.

 

Kleding wordt nog steeds meegenomen naar het bad. De kluisjes blijven buiten gebruik.

 

Fitness groepslessen gaan (deels) naar binnen

Eindelijk is het zover, de groepslessen van de fitness gaan weer naar binnen. Wij vonden het heerlijk om met het mooie weer buiten les te geven. Echter is het weer in Nederland niet altijd zonnig. Dus we gaan weer terug naar het oude vertrouwde concept en dat voelt goed.

 

Goed om te weten:

 • De SYNRGY les blijft buiten op de patio. Wij merkte dat dit goed ontvangen werd. Bij slecht weer wordt de les verplaatst naar binnen.
 • De lessen zijn op 1,5 meter. Behalve kickboksen op de maandag. De woensdag is nog wel op 1,5 meter. Er is bij kickboksen een uitzondering gemaakt op de 1,5 meter regel. Echter begrijpen wij dat er leden zijn die zich hier niet comfortabel bij voelen. Daarom twee verschillende lessen.
 • De maximale aantallen bij de groepslessen kunnen afwijken van wat je gewend bent. Deze zijn berekend naar gelang het in stand kunnen houden van de 1,5 meter afstand.
 • Neem zelf een gevulde bidon en indien nodig een schoonmaakdoek (voor materialen) en matje mee.

 

Kleedruimtes en douches

De kleedruimtes en douches worden per 7 juni weer in gebruik genomen. Zorg dat je te allen tijde, dus ook tijdens het douchen, 1,5 meter afstand bewaard. Het kledingrek in de fitness blijft staan. Hier kun je dus je tas in opbergen. Kluisjes blijven namelijk buiten gebruik.

 

Heb je vragen rondom bovenstaand? Neem dan contact met ons op via info@on-campus.nl.

 

Delen op Google +

Meer nieuws