Wat beweegt Alex?

28-05-2018

Na een aantal turbulente jaren in zijn leven, gooit Alex (54) in 2017 het roer drastisch om. Hij wil van zijn ongezonde levensstijl én van wat extra kilo’s af. Hij krijgt hulp van de stichting ZeS op maat om zijn leven weer op de rit te krijgen. En hij start met wandelen; het maakt zijn hoofd leeg en ongemerkt raakt hij wat kilo’s kwijt.

 

Door een pilotsamenwerking tussen ZeS op maat en On Campus krijgt Alex de mogelijkheid om drie maanden te gaan zwemmen als onderdeel van zijn zorgplan. Alex grijpt dat aanbod met beide handen aan en zwemt drie keer per week veertig baantjes in het wedstrijdbad. Ook blijft hij in de weekenden actief wandelen.

 

De beweging doet hem goed - Alex is in korte tijd dertig kilo kwijtgeraakt en hij voelt dat hij de regie over zijn leven terugwint.

 

Wat beweegt Alex?

 

Bij On Campus haal je het beste uit jezelf op het gebied van sport en bewegen. In de rubriek #watbeweegtjou vertellen sporters over hun motivatie om te sporten en bewegen bij On Campus. Via facebook of instagram horen we ook graag van jou: wat beweegt jou?

 

Foto: Gijs Versteeg

Delen op Google +

Meer nieuws