Wat beweegt Jelle?

01-06-2017

Jelle Swienink zit in 5 havo van het Centre for Sports and Education en traint 5 avonden in de week in de judozaal van On Campus, bij Judo Zwolle. Zijn doel is om Nederlands kampioen te worden en hij wil zich kwalificeren voor de voorrondes van de Europese kampioenschappen. Zijn ultieme doel is om mee te doen aan de Olympische Spelen.

 

Een paar maanden geleden verdraaide Jelle tijdens een wedstrijd zijn knie. Vlak voor de Nederlandse kampioenschappen, die hij daarom moest laten schieten. De knie herstelde niet goed, zijn voorste kruisband bleek afgescheurd. Eind mei is Jelle geopereerd en als alles goed gaat, kan hij pas in januari 2018 weer starten met trainen. Ondanks de fikse blessure en tegenslag houdt Jelle vast aan zijn doel om op Olympisch niveau te sporten. Wij wensen Jelle een spoedig herstel toe!

 

 

Wat beweegt Jelle Swienink?

 

Bij On Campus haal je het beste uit jezelf op het gebied van sport en bewegen. In de rubriek #watbeweegtjou vertellen sporters over hun motivatie om te sporten en bewegen bij On Campus. Via facebook of instagram horen we ook graag van jou: wat beweegt jou?

 

Foto: Raymond van Olphen 

Delen op Google +

Meer nieuws