Wij bestaan vijf jaar!

Wij bestaan vijf jaar!

13-05-2019

 

 

Op dinsdag 28 mei is het feest bij On Campus! Dan vieren wij, samen met jullie, ons vijfjarig bestaan! Vanwege deze bijzondere gelegenheid organiseren wij speciaal voor onze leden op dinsdagavond 28 mei een aantal bijzondere activiteiten. De activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen met een lidmaatschap, ongeacht het type abonnement. Doe je mee?
 


Zwemmen

Vanaf 19.30 uur organiseren we in ieder zwembad een bijzondere activiteit. Om 19.30 uur vervalt daarom het reguliere zwembadprogramma.

 

Wedstrijdbad: aquaspinning
In het wedstrijdbad volg je gratis lessen aquaspinning, ook wel fietsen in het water genoemd. Dit is een intensieve workout, ideaal voor het opbouwen van conditie en kracht waarbij je gebruik maakt van de weerstand van het water. Per ronde is er plek voor zes personen. Het dragen van waterschoenen wordt tijdens aquaspinning aangeraden (maar is niet noodzakelijk).

 

Instructiebad: floatfit
In het instructiebad kun je deelnemen aan een bijzondere, intensieve body work-out: floatfit. Je voert de training uit op een drijvende aquabase, goed voor het trainen van je evenwicht en je core. In combinatie met de oefeningen versterkt floatfit alle spieren in je lijf. Floatfit is een ideale combinatie van fun en inspanning! Per ronde is er plek voor tien personen.  

 

Therapiebad: Halliwick
In het therapiebad kun je de ‘Halliwick-methode’ ervaren, oftwel een therapiezwemsessie volgen. Halliwick is uitermate geschikt voor het stabiliseren van de romp en heeft overeenkomsten met onder meer pilates. Je bent continue bezig met je evenwicht omdat je in het water voortdurend aan het balanceren bent. Per ronde is er plek voor drie personen.

 

Meld je aan!
Wil je je inschrijven voor één van deze zwemactiviteiten? Ze zijn te vinden in de app onder het zwemrooster van 28 mei of neem contact op met onze receptie. 

 


CrossCamp: The MURPH

28 mei staat onze CrossCamp in het teken van de bijzondere workout MURPH. Deze killer WOD (workout of the day) is een ode aan de Amerikaanse gesneuvelde luitenant Michael P. Murphy, beter bekend als ‘Murph’. Durf jij hem aan? 1 mijl (1,6 km) hardlopen, 100 pull-ups, 200 push-ups, 300 air squats en nog een keer 1 mijl hardlopen! Je mag ook een halve of een kwart MURPH doen. Per ronde is er plek voor dertien personen. Je kunt je voor deze activiteit inschrijven via het CrossCamp rooster van 28 mei of neem contact op met onze receptie.

 

 

Fitness: jumping

Op dinsdagavond kun je in zaal 2/3 meedoen aan een les jumping fitness. Jumping fitness is een nieuwe trendsport op een kleine trampoline met handlebar. Het is een intensieve training op energieke muziek. Je traint je buik, benen en billen, in je lijf zijn meer dan 400 spieren aan het werk tijdens een les jumping fitness. De trampoline ontlast hierbij de gewrichten en daarom is het toegankelijk voor iedere sporter; gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn dus niet belangrijk. Per ronde is er plek voor veertig personen. Inschrijven voor jumping fitness? De activiteit is te vinden onder het fitnessrooster van 28 mei of neem contact op met onze receptie.

 


Kijkje achter de schermen

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe de technische ruimte onder het zwembad eruit ziet? Heb je vragen over zwem- fitness- of klimtechnische processen? Dit is je kans! Op dinsdag 28 mei organiseren wij rondleidingen door het hele gebouw. Tijdens deze rondleiding hoor je alle in’s en out’s over dit unieke sportcomplex. In totaal zijn er drie rondes van een half uur. We verzamelen om 18.30, 19.15 en 20.00 uur bij de receptie. Voor deze activiteit is het niet nodig om je in te schrijven.

 

 

 

Delen op Google +

Meer nieuws