Wij worden pin-only

19-10-2021

 

Wij zijn druk bezig om On Campus klaar te stomen voor de toekomst. Uiteraard innoveren wij jaarlijks, maar in 2022 vinden er een aantal grote veranderingen plaats. Wat dit allemaal exact inhoudt blijft nog even een verrassing. Wel willen wij je alvast voorbereiden op het feit dat wij overgaan naar pin-only.
 

Pinnen? Ja graag!

On Campus gaat per 1 januari 2022 volledig over op pin. Dit houdt dus in dat wij geen cashgeld meer aannemen. De reden is met name de veiligheid die dit met zich meebrengt. Daarnaast bespaart het tijd en zorgt het voor gebruiksgemak (minder ‘gedoe’ met kleingeld en minder administratieve lasten).
 

Start online verkopen

Goed nieuws voor velen: On Campus start met het online verkopen en verlengen van producten. Dit houdt in dat je niet meer naar de receptie hoeft te komen om de door jouw gewenste aankoop te verzilveren. Dit geldt zowel voor abonnementen als losse tickets.
 

En meer…

Benieuwd wat er nog meer gaat veranderen? Houd onze social media kanalen (@ OnCampusZwolle op Facebook en Instagram), website en app goed in de gaten.
 

Vragen rondom bovenstaand? Neem contact op via info@on-campus.nl.
 

Delen op Google +
Terug

Meer nieuws