Wij zijn gesloten

03-02-2021

 

Op 14 december kondigde het kabinet nieuwe maatregelen af. Dit houdt in dat wij voor lange periode onze deuren moeten sluiten. Dit komt uiteraard hard aan. Wij gaan er alles aan doen om onze leden zoveel mogelijk te voorzien van online lessen en workouts. Zodat je vanuit huis alsnog lekker kunt blijven bewegen.

 

Online aanbod: voor alle leden

De fitnessgroepslessen worden online gegeven. Tijdens de eerdere periodes dat er niet op locatie lesgegeven mocht worden hebben wij hier de nodige ervaring mee opgedaan. En uiteraard gaan wij dit gewoon weer doen.

Heb jij een zwem-, klim- of zaalsportabonnement? Ook dan kun je deelnemen aan de online groepslessen. Kijk in het rooster voor het aanbod.

 

Reserveren en inloggen
Om deel te nemen aan de online lessen dien je een plek te reserveren via de app. Bij je gereserveerde activiteit vind je een link (zoom). Klik op het moment dat de activiteit begint (of iets eerder) op de link. Er wordt gevraagd om een User ID en wachtwoord. Deze is te vinden in de beschrijving van de door jouw gereserveerde activiteit.
Na het invullen van deze gegevens beland je in de online omgeving. De instructeurs stellen het op prijs wanneer je de camera aanzet. Op die manier wordt er toch een vorm van interactie gecreëerd. Je geluid wordt wel gedempt om ruis te voorkomen.

 

Zoom

Gebruik je voor het eerst Zoom? Dan dien je dit eerst te installeren. Wanneer je op de link klikt die bij de door jouw geboekte activiteit staat volgen er enkele instructies die je dient op te volgen. Houd rekening met installatietijd alvorens je kunt deelnemen aan een les. Doe dit dus niet op het laatste moment.

 

Zwemactiviteiten

Alle activiteiten (banenzwemmen, aquapsporten, warmwaterzwemmen en therapiezwemmen) stoppen. Heb jij een zwemabonnement? Dan kun je wel deelnemen aan de online fitnessgroepslessen. Hierboven lees je alle informatie.

 

 

Verloopt je abonnement?

Het kan zijn dat je abonnement verloopt gedurende de lockdown. In dat geval kun je geen activiteiten meer reserveren omdat je credits verlopen zijn. Wens je wel graag deel te nemen aan een online les? Stuur dan een email naar info@on-campus.nl en je krijgt van ons een aantal credits cadeau.

 

Stop binnensport

Sport jij met je vereniging bij ons in het gebouw? Ook voor de verenigingen moet On Campus de deuren sluiten. Wij hopen uiteraard 3 maart iedereen weer te mogen ontvangen. 

 

Wanneer gaan wij weer open?

Wij hopen 3 maart onze deuren weer te kunnen openen. Wij moeten hierin de richtlijnen volgen die de overheid stelt. Wanneer er wijzigen zijn rondom onze opstelling maken wij dit kenbaar via de website en social media kanalen
(@ OnCampusZwolle op Instagram en Facebook).

 

Wij willen je bedanken. Bedanken omdat je trouw bent gebleven, ondanks dat wij je fysiek niet kunnen zien. Hopelijk mogen wij je snel weer ontvangen op locatie. Dan gaan we er weer volle bak tegenaan.

 

Delen op Google +

Meer nieuws